fbpx Imprimă această pagină

Davidoff Café propune iubitorilor de cafea gama de lux, în ediție limitată, Création Supérieure Horizon

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 09 Noiembrie 2016 15:08

Davidoff Café continuă tradiția lansării edițiilor limitate în perioada sărbătorilor de iarnă, anunțând o nouă capodoperă în materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon. De această dată, maeștrii Davidoff propun consumatorilor un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de creştere exclusiviste, Brazilia și Africa de Est, provocând iubitorii de cafea într-o aventură senzorială de neuitat. 

Création Supérieure Horizon este o cafea dedicată celor mai rafinate simțuri, dar și celor care sunt pregătiți să descopere noile orizonturi ale gustului. Cu un design sofisticat și inovator, ambalajul Davidoff Café Création Supérieure Horizon completează prin eleganță și exclusivism gustul cafelei 100% Arabica și o transformă în cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.

Gama de lux este disponibilă în două variante: cafea instant într-o cutie exclusivistă metalică de 100 de grame sau cafea prăjită și măcinată într-un ambalaj de 250 de grame. Cele două varietăți Création Supérieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, în limita stocului disponibil, începând cu luna noiembrie în cele mai importante magazine din țară.


 

Citit 872 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.