fbpx Imprimă această pagină

Vascar anunță o nouă etapă a campaniei de imagine “Moldova invită România la masă”

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 22 Septembrie 2016 17:55

Campania are ca obiectiv consolidarea notorietății brandului Moldova în Bucate la nivel național și reunește rețete tradiționale din zona Moldovei, una dintre cele mai reprezentative pentru arta culinară românească.

„Comunicarea este una puternic emoțională, conceptul are la bază  ideea că orice experiență culinară evocă amintiri. Sunt convins că această campanie va consolida notorietatea brandului în rândul consumatorilor fideli și va trezi curiozitatea clienților noi să încerce produsele noastre care nu sunt doar sănătoase și gustoase, ci au și calitatea de a-ți aminti de gustul copilăriei și al meselor în compania oamenilor dragi”, a declarat Vlad Ciuburciu, Director de Marketing Vascar.

Noua campanie vizează promovarea a trei produse star – Mușchiul File țărănesc, Cârnații țărănești cu busuioc și Pateul Moldova în Bucate. Campania va rula pe mai multe canale de comunicare în masă - TV, presă scrisă, online -  până pe 10 octombrie 2016.

„Vom continua să investim masiv în creșterea notorietății brandului Moldova în Bucate, în paralel cu extinderea canalelor de distribuție la nivel național. Obiectivul nostru strategic este să ajungem în casele cât mai multor români într-un timp cât mai scurt”, a adaugat Vlad Ciuburciu.

Spotul TV îl puteți vizualiza pe link-ul de mai jos:

https://youtu.be/cGC83r4oJWs 

Citit 834 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.