fbpx Imprimă această pagină

Cum să-ţi croieşti drumul spre Premiile PIAŢA

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 03 August 2016 22:37

Ediţia a 11-a a Premiilor PIAŢA se află în plină perioadă de depunere a candidaturilor pentru cele 50 de trofee ce vor fi atribuite pe baza voturilor partenerilor de afaceri: comercianţii votează candidaturile depuse de furnizori, iar aceştia votează candidaturile comercianţilor. Competiţia celor mai bune echipe din FMCG şi Retail are un concept înnoit în acest an, permiţând candidaţilor să se implice în orientarea opţiunilor de vot ale partenerilor de afaceri.

 

Desfăşurată sub deviza „Croieşte-ţi drum spre Premiile PIAŢA !”, ediţia 2016 a competiţiei oferă furnizorilor, distribuitorilor şi reatilerilor un website nou – www.premiilepiata.ro – cu o interfaţă care permite inserarea de materiale de promovare a candidaturilor depuse. În pagina formularelor de depunere a candidaturilor pot fi atasate materiale de orice tip: foto, video, audio, text sau hyperlink. Practic, orice material care promovează iscusit şi onest candidatura, vorbind despre beneficiile pe care produsul / promoţia / brandul etc. le-au adus partenerilor de afaceri, adică exact celor care sunt chemaţi să voteze. Toate aceste materiale vor fi afişate în pagina candidaturilor depuse din websiteul Premiilor PIAŢA, fiind vizibile, astfel, electorilor care vor stabili câştigătorii.

 

Materialele „electorale” dau candidaţilor siguranţa identificării precise a candidaturii lor de către alegători, evitând, astfel, riscul oricărei confuzii. Mai important, au avantajul că le reamintesc partenerilor de afaceri chemaţi la vot, exact la momentul oportun, beneficiile pe care produsul, promoţia, campania, magazinul etc. le-au avut în dezvoltarea colaborării lor. Opţiunea de a insera sau nu materiale de promovare este la latitudinea candidaţilor şi se poate exercita odată cu depunerea candidaturii, prin ataşarea materialelor la formularul de depunere a candidaturii, sau ulterior, trimiţând organizatorului materialele pentru susţinerea candidaturii.

 

Până la 5 septembrie (inclusiv) se pot depune şi promova candidaturile pentru cele 50 de trofee puse în joc pentru furnizorii şi comercianţii de bunuri de larg consum care sunt încrezători în valoarea muncii echipei lor şi care acceptă să se supună evaluării din partea propriilor parteneri de afaceri.

 

Şapte personalităţi din marketing şi comunicare au răspuns invitaţiei Piaţa de a face parte din Comisia de Nominalizări a candidaturilor, colectiv care are rolul de a propune cele mai potrivite candidaturi la Premiile PIAŢA: Roxana Baciu - RetailZoom, Ioana Mucenic - Minio Studio, Lăcrămioara Laura Pascal - MEDNET, Raluca Răschip - GfK, Iuri Constantinov - Nielsen, Florin Frăsineanu - BrandPrivat.ro, Dan Laszlo - QB Promotion & Advertising, cărora li se adaugă redactorul şef al Piaţa, Cristian Bădescu.

 

Ediţia de anul acesta păstrează metodologia caracteristică de desemnare a câştigătorilor – votul încrucişat retaileri pentru furnizori şi viceversa -, păstrează structura celor 15 secţiuni de concurs şi, de asemenea, păstrează parteneriatul de specialitate cu ISRA Center Marketing Research în calitate de coordonator al procesului de votare. Toate detaliile importante despre ediţia 2016 se regăsesc pe websiteul competiţiei

 

La 10 ani de la lansarea sa, Premiile PIAŢA 2016 sunt onorate de susţinerea unor companii şi branduri emblematice pentru industria românească a bunurilor de larg consum: Carrefour, Unilever si brandurile sale - Rama, Delma, Algida, Delikat, Dove, Dero, Coccolino şi Domestos -,  Albalact şi Zuzu, Selgros Cash & Carry România, Coca-Cola HBC România, Farmec şi ISRA sunt Partenerii Principali, iar Cris-Tim, Caroli Foods, Agricola şi Salbac sunt Parteneri Gold.

 

Ca în fiecare an, Premiile PIAŢA îşi propun să scoată în evidenţă calitatea muncii echipelor care activează în industria bunurilor de larg consum şi - cu ajutorul actorilor relevanţi din FMCG şi Retail chemaţi să voteze -  să premieze performanţele în materie de inovare, eficienţă, prestigiu, implicare socială şi excelenţă în afaceri.

 

Competiţia se va încheia în seara zilei de 9 noiembrie, odată cu Gala Premiilor PIAŢA 2016, organizată la salonul Le Diplomate al hotelului Hilton din capitală.

 

Câştigătorii trofeelor atribuite la precedentele ediţii pot fi găsiţi aici.

 

Citit 1018 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.