fbpx Imprimă această pagină

Metro Cash & Carry România sărbătorește pentru al șaselea an consecutiv cultura și gastronomia italiană

Publicat în categoria Stiri
Publicat Vineri, 13 Mai 2016 17:27

Oferta promoțională „Savurează gustul italian!”, lansată cu prilejul Zilei Naționale a Italiei, se desfășoară în perioada 12 mai – 8 iunie și aduce în atenția clienților și partenerilor Metro România savoarea și rafinamentul produselor specifice gastronomiei italiene. Inițiativa Metro România beneficiază de sprijinul Ambasadei Italiei la București și al Agenției Italiene pentru Comert Exterior (ICE).


Prin intermediul ofertei ‹‹Savurează gustul italian!››, Metro Cash & Carry România își susține clienții și partenerii care dețin restaurante cu specific italian, cât și pe cei care doresc să descopere universul culinar italian, punând la dispoziția acestora o varietate de produse specifice. Suntem onorați să aducem în atenția clienților noștri oferta  de produse cu specific italian și să contribuim la promovarea valorii și imaginii gastronomiei italiene în România”, a declarat Gilles Roudy, Director General Metro Cash & Carry România.

Oferta „Savurează gustul italian!” cuprinde produse alimentare din următoarele categorii: pește, lactate și brânzeturi, produse din carne, ulei de măsline, paste și o selecție de vinuri, o parte dintre acestea aparținând unor branduri italiene recunoscute internațional.

Mai mult, și în acest an, Metro va continua să aducă în oferta sa pentru clienții profesioniști din România o serie de produse marcă proprie, cu specific italian, sub brandul HORECA Select (varietăți de brânzeturi, mezeluri, paste și uleiuri de măsline), precum și brandul Cascina Verde Sol (prezent în categoria mezeluri). 

Metro România completează oferta sa promoțională „Savurează gustul italian!” și cu o selecție extinsă de obiecte de veselă și ustensile de bucătărie necesare pregătirii și servirii preparatelor cu specific italian.


Produsele aflate în ofertă sunt disponibile și în catalogul dedicat, disponibil în magazine și pe website-ul www.metro.ro, în secțiunea Oferte și promoții. 

Citit 850 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.