fbpx Imprimă această pagină

Penny Market deschide cel de-al patrulea magazin în oraşul Oradea

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 30 Martie 2016 20:19

Din 30 martie, locuitorii oraşului Oradea au un nou magazin Penny Market, al patrulea deschis de către REWE România în oraş.

”Acesta, deschis în Str. Seleușului nr. 22-24, face parte din planul de extindere a reţelei Penny Market, prin care ne dorim să aducem cât mai aproape de locuitorii oraşului Oradea produse proaspete la preţuri oneste”, se arată în comunicatul de presă al retailerului.

Deschiderea noului magazin Penny Market vine în completarea celor trei magazine deja existente în Oradea (Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 86, Str. Grigore Moisil, Nr. 3, B-dul Ștefan cel Mare nr. 82), pe care grupul REWE România le-a modernizat de la începutul anului 2016 pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor săi.

Clienţii vor avea parte de o experienţă de cumpărare interesantă şi foarte plăcută, dată de designul modern şi elegant, de organizarea categoriilor de produse şi de varietatea de articole atent selecţionate, proaspete şi pe gustul lor.

Magazinul Penny Market din Str. Seleușului 22-24 are o suprafaţă de vânzare de 790 mp, asigură 81 locuri de parcare și are 14 angajaţi.

Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00 şi 23.00 şi duminica între orele 8.00 şi 21.00. 

Citit 1265 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.