Imprimă această pagină

Bonduelle a primit pentru a 4-a oară consecutiv statutul de Superbrand

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 25 Februarie 2016 19:22

În urma unui proces complex de selecție făcut de specialiști și de 1500 de consumatori români care au participat la studiul Ipsos realizat pentru Superbrands România, Bonduelle a răspuns criteriilor de evaluare, încredere, leadership și dinamism, pentru ambele categorii la care a fost nominalizat, legume congelate și legume în conserve. Astfel, distincția Superbrand confirmă recunoașterea brandului ca fiind lider, puternic, de calitate, încredere și care se diferențiază.

Rezultatul studiului vine și ca un răspuns al faptului că Bonduelle deține, în România, cea mai mare recunoaștere în categoria de legume în conserve și congelate, fiind perceput de consumatori ca un brand de top.

Conform studiilor de piață realizate, consumatorii români sunt conștienți de semnificația Superbrands. Această titulatură a devenit, în cei 10 ani de existență în România, un criteriu de selecție și un motiv semnificativ de creștere a exigenței și de reevaluare a mărcilor care nu-și păstrează promisiunea de a oferi calitate.
 

Citit 1318 ori

Articole înrudite