Imprimă această pagină

”Intr-o competitie tot mai puternica, solutiile inovative ne diferentiaza si constituie raspunsul corect la provocarile pietei”

Publicat în categoria Stiri
Publicat Vineri, 09 Octombrie 2015 16:01

Emanuel Constantin, Director General Inovalabel, a prezentat in conferinta ”Busines +” – sesiunea ”Plus valoare pentru client” - impactul inovatiilor din domeniul etichetarii asupra cifrei de afaceri din FMCG, exemplificand cu o serie de proiecte, realizari unice pe piata romaneasca.

Printre acestea: eticheta multipagina sub forma de stegulet (7 foi/14 pagini), lansata in Elvetia, pentru clientul Bell; prima eticheta multipagina cu insert magnetic colectionabil si cod unic, pentru Hochland, campania  ”Cavalerii gustului”; Prima eticheta multipagina Autocollar  - pentru Muller, campania “Castiga premii de la Dragoni”; sistem de etichetare wrap-around pentru salamurile Fox – corpuri cu sectiune dreptunghiulara.

Pentru clienti, avantajele pe termen scurt ale acestor inovatii in etichetare sunt: spatiu suplimentar pentru comunicare si marketing; diferentierea produsului la raft dintr-o “masa compacta” de produse de acelasi profil, atragerea clientilor la raft, cresterea vanzarilor, reducerea costurilor logistice, reducerea costurilor cu manopera. Pe termen lung, vorbim despre: fidelizare consumatorilor, diferentiere, cresterea notorietatii.

”Inovatie inseamna inspiratie, idee, viziune, creativitate, perseverenta, tehnologie, schimbare. Inseamna ceva nou, care surprinde, care atrage. De ce avem nevoie de schimbare? Sunt prea multe produse si prea putini cumparatori – asta este situatia in care ne aflam in prezent. Noi incercam sa oferim clientilor solutii de diferentiere la raft. Intr-o competitie tot mai puternica, solutiile inovative ne diferentiaza si constituie raspunsul corect la provocarile pietei”, a concluzionat Emanuel Constantin.
 

Citit 2889 ori

Articole înrudite