fbpx Imprimă această pagină

Furnizorii marcii proprii „Bun, din Romania!”, atent selectionati de magazinele Billa. Noi game de produse se alatura brandului

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 22 Septembrie 2015 01:25

Marca proprie Bun, din Romania! a fost lansata in magazinele Billa din toata tara in 2014 cu un sortiment de legume si fructe, iar in 2015 s-a extins prin introducerea sortimentelor din carne si lapte provenite din zone din Romania recunoscute si apreciate pentru retete vechi si metodele de productie. Pana la finalul acestui an, brandul se va innoi cu o gama mult asteptata de dulceturi, dulciuri, miere, paste si multe altele.

Furnizorii Bun, din Romania! sunt atent selectionati in functie de criterii precum: sortimentatia oferita, respectarea normelor in vigoare, dar si apartenenta la asociatii locale sau nationale care ii califica drept producatori romani/locali. Ingredientele folosite joaca un rol esential, iar produsele au fost alese pentru gustul autentic, asa cum era odinioara.

Luna aceasta, Billa Romania a lansat o campanie TV speciala in care se aduce in prim plan dorinta sincera a romanilor de a porni in cautarea produselor demult stiute, autentice, cu gust bun si pline de aroma copilariei. Vestea buna pe care Billa o transmite tuturor este ca aceste produse sunt disponibile in toate cele 86 de magazine din tara.
 
Marca Bun, din Romania! este rezultatul muncii intense duse de colegii nostri pentru a gasi sortimente cu gust autentic si de cea mai buna calitate. Ne-am dorit sa le oferim consumatorilor exact acele produse pe care le cautam cu totii: produse cu un gust care aminteste de copilarie, cand parca totul era mai aromat, mai natural si sanatos. Luna aceasta, am lansat o campanie TV care tocmai despre asta vorbeste – cautarea gustului bun si autentic”, a declarat Sorana Georgia, Director General al Billa Romania.

Marcel
este unul dintre producatorii de mezeluri din Moldova, care le ofera clientilor Billa salamul si carnatii tocati din satar, muschiuletul de porc copt la jar, sunculita afumata cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum si preparatele specifice Craciunului, ca toba, leberul si caltabosul.


Un alt furnizor de carne este Agro Ardeal, cel mai mare producator roman de carne si produse din carne din judetul Bistrita-Nasaud. De asemenea, un important aport in sortimentul Bun, din Romania! il are furnizorul Valmar care produce renumitii Carnati de Plescoi.

Morandi
, furnizorul de carne de pui are grija ca pasarile sa fie crescute lent, cu hrana de cea mai  buna calitate, bazata pe cereale integrale. Este primul fermier din tara care a introdus furajarea pasarilor pe baza de cereale integrale bob intreg, astfel incat puiul sa aiba gustul de odinioara.
 
Lactatele si branzeturile provin de la furnizori din zone ale tarii cu traditie in acest domeniu.
Producatorul Cris Sib Lacto din Arad face parte din Asociatia Marginimea Sibiului si furnizeaza telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspata sau maturata de bivolita, capra si vaca.

Erbalact este un producator de lactate din localitatea Nucet, judetul Dambovita, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizeaza produse de inalta calitate din judetul Botosani.

Alaturi de acestia, Billa Romania colaboreaza cu furnizori din mai multe regiuni ale tarii pentru a aduce laolalta aromele si deliciul unor produse pe care le apreciem cu totii.


 

Citit 1641 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.