fbpx Imprimă această pagină

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov si Metro Cash & Carry Brasov organizeaza campania de informare “Impreuna, mai aproape de inima ta”

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 26 Mai 2015 18:53

Spitalul de Cardiologie Clinicco Brasov in parteneriat cu Metro Cash&Carry Brasov organizeaza campania “Impreuna, mai aproape de inima ta”, un demers in sprijinul preventiei, protectiei si sanatatii inimii. Actiunea se deruleaza in perioada 4 mai 2015  (Ziua Nationala a Inimii) – 29 septembrie 2015 (Ziua Mondiala a Inimii), in magazinele Metro din Brasov.

Campania este dedicata informarii cetatenilor cu privire la preventia bolilor cardiovasculare, protectia si sanatatea inimii, prin desfasurarea urmatoarelor actiuni:
•    Informatii speciale la rafturile de produse din magazinul Metro Brasov 2 (urmareste semnul inimii);
•    Workshopuri pe teme de sanatatea inimii, stil de viata sanatos, preventie, protectie, factori de risc;
•    Masurarea gratuita a tensiunii arteriale si recomandari in fiecare zi de joi, intre orele 10:00- 13:00 la standul special amenajat din cadrul magazinelor Metro Brasov 1 si 2.

Participantii vor beneficia, de asemenea, de un cupon de 10% reducere pentru consultatii si investigatii de cardiologie in cadrul ambulatorului de specialitate Clinicco Brasov.

 

Citit 1034 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.