Imprimă această pagină

Golin va crea si implementa proiecte de comunicare pentru brandurile de margarina Becel, Rama si Delma

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 02 Aprilie 2015 16:27

Incepand din martie, Golin se ocupa de comunicarea brandurilor de margarina din portofoliul Unilever South Central Europe: Becel, Rama si Delma. Agentia a castigat pitch-ul organizat la inceputul acestui an, miza fiind crearea unei platforme de comunicare unitare pentru anul 2015, care sa transmita mesajele de brand tuturor segmentelor de public vizate de Unilever.

„Pe langa expertiza dovedita in comunicarea unor astfel de produse, strategia propusa de Golin ofera o noua directie de comunicare in aceasta zona, bazata pe dialog direct si deschis cu toate segmentele de public interesate: consumatori, lideri de opinie, jurnalisti si bloggeri. Am colaborat deja cu succes cu echipa Golin, atunci cand am lansat Rama mit Butter pe piata din Romania, asa ca suntem nerabdatori sa replicam acest succes si pentru celelalte branduri de margarina din portofoliul Unilever”, a spus Otilia Priceputu, Senior Brand Manager Yellow Fats, Unilever South Central Europe.

Pe intreg parcursul lui 2015, echipa Golin va crea si implementa proiecte de comunicare pentru brandurile de margarina din portofoliul Unilever South Central Europe – Becel, Rama si Delma. Obiectivul este realizarea unei comunicari sustenabile, atat intern, cat si extern, care sa intampine nevoia crescuta de informatii din aceasta sfera.

Am fost pionieri ai comunicarii integrate off/online in zona FMCG. Daca acum cativa ani uneam pentru prima data bloggerii romani de food intr-o platforma unitara de comunicare, astazi avem un portofoliu semnificativ in zona FMCG si proiectele noastre sunt din ce in ce mai complexe. Cautam o localizare a ceea ce inseamna trenduri globale si gandim proiectele pornind de la relevanta pentru consumatori. Este exact ceea ce vom incerca sa facem pentru margarinele Unilever – o comunicare eficienta, care sa aduca in atentia publicului informatiile esentiale despre margarina”, a declarat Monica Botez, Managing Partner, Golin Romania.



 

Citit 2012 ori

Articole înrudite