Imprimă această pagină

PayPoint anunta rezultatele pentru anul financiar 2013 – 2014

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 05 Iunie 2014 18:05

PayPoint plc, principalul operator de plati in numerar si online din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, raporteaza pentru Romania rezultate pozitive pentru anul financiar 2013-2014. Astfel, compania a inregistrat in decursul acestui an un volum de 39,1 de milioane de tranzactii plati facturi, in crestere cu 53,5% comparativ cu anul precedent.

Performantele PayPoint au fost puternic sustinute de diversificarea portofoliului de servicii puse la dispozitie consumatorilor, de cresterea numarului de furnizori parteneri si, totodata, de optimizarea retelei magazinelor ce poarta insemnele PayPoint. In decursul anului financiar, compania a semnat contracte cu cincisprezece noi furnizori parteneri, iar prin reteaua punctelor de plata PayPoint se pot face in prezent plati pentru toti jucatorii mari de pe piata. Concomitent cu procesul de consolidare a domeniilor in care deja opera, compania a intrat si pe segmente noi de afacere, oferind consumatorilor posibilitatea de a plati contravaloarea rovinietei prin terminalele multifunctionale PayPoint din toata tara. Pentru a aduce aceste servicii aproape de cat mai multi consumatori, reteaua PayPoint a atins 8.354 puncte de plata la nivel national la finalul anului financiar 2013-2014, in crestere cu 13,8% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Datele sunt extrase din comunicatul oficial de anuntare a rezultatelor financiare ale PayPoint plc. pentru anul financiar 2013-2014, incheiat la data de 31 martie 2014.

 

Citit 992 ori

Articole înrudite