Imprimă această pagină

Inghetata Napoca celebreaza copilaria printr-o campanie inedita

Publicat în categoria Stiri
Publicat Vineri, 16 Mai 2014 16:45

In perioada 15 mai – 22 august 2014, Napoca, brandul romanesc de inghetata al companiei Unilever, invita consumatorii sa reasculte unele dintre cele mai indragite povesti ale copilariei: Alba ca Zapada, Cenusereasa, Scufita Rosie, Degetica, Frumoasa din Padurea Adormita si altele, inregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut si ca vocea Povestilor Nemuritoare, si Razvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neata cu Razvan si Dani”. Pentru a descarca gratuit aceste povesti, consumatorii sunt invitati sa acceseze site-ul campaniei  www.inghetatadepoveste.ro si sa introduca codurile unice de participare tiparite pe betele inghetatelor Napoca.

Totodata, oricine se inscrie in campanie va participa la tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 100 premii zilnice, ce constau in tablete PC Samsung Galaxy Tab 3 Lite, sau unul dintre cele 3 premii lunare, ce constau in excursii pentru 4 persoane, la un parc de distractii din Europa.

Inghetatele Napoca participante la campanie sunt: Napoca White, Napoca Lux, Napoca Premium Cioco Migdale, Napoca Premium Struguri, Panda, Napoca WOW Fructe de Padure, ROM 47 grame Stick si Sugubat, noul produs Napoca, cu lapte si aroma de vata de zahar.
Pentru fanii povestilor si ai inghetatei, Napoca a pregatit si o caravana a povestilor, care va fi prezenta in Bucuresti si alte sase orase (Brasov, Cluj, Craiova, Iasi, Sibiu, Timisoara) pe parcursul verii.

Campania „Reasculta povestile copilariei” se va desfasura la nivel national si este comunicata pe urmatoarele canale: TV, radio, online, in store si consumer activation.

Cu aceasta ocazie a celebrarii copilariei, Napoca isi completeaza portofoliul de produse cu o inghetata cu un gust special -  Sugubat, cu lapte si aroma de vata de zahar.

„Intr-o lume plina de griji si de planuri, uitam sa mai fim copii, sa ne bucuram de lucruri simple, sa privim viata ca pe o poveste frumoasa care merita traita in fiecare clipa. Napoca, un brand 100% romanesc, poarta aceasta semnatura frumoasa a copilariei, pe care anul acesta am invelit-o intr-o aura de basm, cu scopul de a pune in valore cele mai frumoase povesti ale copilariei si de a ne transforma, pe noi, adultii, macar pentru cateva clipe, in copii”, a declarat Anca Severin, Senior Brand Building Manager Napoca, Unilever South Central Europe.

 



In februarie 2009, Unilever a intrat pe piata inghetatei, cu marca internationala Algida, si a achizitionat legendara marca romaneasca de inghetata Napoca. Decizia de intrare pe piata inghetatei - una dintre cele mai atractive piete de produse alimentare datorita dimensiunii sale si potentialului ridicat de crestere -  este parte a strategiei Unilever de crestere in Europa Centrala si de Sud.
Unilever este liderul mondial al pietei de inghetata si comercializeaza in Romania unele dintre cel mai bine vandute marci de inghetata din lume, reunite sub brandul-umbrela Algida: Magnum, Carte d’Or, Cornetto, Viennetta, Big Milk, Cucciolone, Kolorki si Twister. Inghetata Algida comercializata pe piata din Romania este produsa in fabricile Unilever din Italia, Franta, Germania, Polonia si Ungaria, iar inghetatele Napoca sunt in continuare produse in fabrica din Cluj.


Citit 7393 ori

Articole înrudite