fbpx Imprimă această pagină

„Peroni, Studio D’Ispirazione”, o campanie dedicata stilului de viata italian

Publicat în categoria Stiri
Publicat Marți, 11 Martie 2014 18:45

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiana numarul unu in lume, invita consumatorii sa descopere stilul de viata italian si sa se lase inspirati de efervescenta lui, prin campania „Peroni, Studio D’Ispirazione”. Creativitatea, atentia la detalii si pasiunea cu care italienii redefinesc fiecare clipa, fie ca vorbim de cucina, stil vestimentar sau design de interior, sunt ingredientele pe care Peroni le transforma in surse de inspiratie pentru definirea unui stil de viata meraviglioso, cu ajutorul celor care se inconjoara de frumos in toate formele lui.

Optimismul, simplitatea si creativitatea stilului italian pot fi recunoscute fara efort in preparatele delicioase, combinatiile de texturi si culori, formele si elementele spatiului care ne inconjoara. De aceea, Peroni a invitat trei creatori sa descrie ingredientele care ii ajuta sa traiasca frumos si sa se bucure de viata in stil italian aici, in Romania. Cheful Giovanni Pisselli, designerul vestimentar Andreea Constantin si designerul de interior Mihai Popescu sunt cei care au dat glas, prin pasiunea lor, misiunii de a oferi publicului inspiratia pentru a se bucura in fiecare zi de la dolce vita. Jurnalul fericirii pe care acestia o construiesc poate fi urmarit pe blogul Peroni Diario.

Componentele stilului de viata meraviglioso pe care Peroni le-a adus in atentie au fost prezentate si printr-un workshop exclusivist de stil, care a invitat publicul clujean sa descopere secretele stilului vestimentar italian si secretele din spatele celor mai bune amestecuri ce iau nastere in bucatarie. Astfel, combinatiile de forme, texturi, culori si arome au devenit expresia unui stil de viata efervescent si creativ, tipic italienilor.

Peroni Nastro Azzurro este berea super-premium italiana numarul unu in lume. Birra Peroni a demarat productia de bere in 1846, iar Nastro Azzurro a aparut la inceputul anilor ‘60 in Italia. Peroni Nastro Azzurro, cu noua imagine eleganta retro, a fost lansata la nivel mondial la inceputul anului 2005. Romania este a doua tara din lume, dupa Marea Britanie, in care a fost lansata berea Peroni Nastro Azzurro. In Romania, Peroni Nastro Azzurro este o marca din portofoliul URSUS Breweries, o bere blonda super-premium, cu gust proaspat si efervescent, disponibila imbuteliata (33cl & 50cl) si draught.

 

Citit 1009 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.