fbpx Imprimă această pagină

VTEX lansează o nouă integrare globală cu Facebook pentru asigurarea unor rate de conversie mai bune în e-commerce

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 12 Octombrie 2021 12:46

Platforma enterprise de comerț digital VTEX anunță o nouă integrare globală cu Facebook care ajută campaniile online prin data intelligence și îmbunătățește ratele de conversie pe platformă. Integrarea este acum disponibilă pentru clienții VTEX din 32 de țări și le permite brandurilor și retailerilor să obțină rezultate mai bune de vânzări cu ocazia evenimentului Black Friday, precum și în sezonul de cumpărături din apropierea sărbătorilor.

 

Integrarea cu Facebook Conversions API le permite clienților VTEX să găsească potențiali cumpărători într-un mod mai eficient. Companiile vor avea avantajul de a-și conecta cataloagele de produse înregistrate pe platforma VTEX cu întreaga gamă de aplicații Facebook (Facebook, Instagram și WhatsApp). Având aceste instrumente deja instalate, este posibilă accesarea anumitor resurse, precum evenimentele și Facebook shops.

 

Clienții VTEX care folosesc noua soluție API vor putea evalua performanța campaniilor publicitare și de marketing, în plus față de utilizarea instrumentelor Facebook business, pentru a stimula traficul și rezultatele din ecommerce.

 

Cristi Movila VTEX„VTEX transcende comerțul digital tradițional. Obiectivul nostru este să oferim clienților noștri din întreaga lume beneficiile noului Facebook API. Ne face plăcere să colaborăm cu clienții noștri pentru a le înțelege principalele cerințe și pentru a găsi soluțiile de care au nevoie. Credem că această lansare are potențial și va ajuta la creșterea vânzărilor clienților noștri”, spune Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

 

În plus, Conversions API îmbunătățește sales funnel-ul, deoarece pune la dispoziția companiilor informații mult mai precise despre potențialii clienți și despre cum se poate ajunge la ei. Toate aceste informații sunt deja colectate și folosite în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR).

 

Prin colaborarea cu Facebook Pixel pentru îmbunătățirea performanțelor și evaluarea campaniilor publicitare, Conversions API face posibilă perfecționarea acurateței informațiilor trimise pentru targetarea, evaluarea și optimizarea rezultatelor. Mai mult, prin combinarea API cu Business Facebook Tools, clienții VTEX primesc informații suplimentare despre cei care interacționează cu brandul lor, reușind astfel să ajungă la cât mai multe persoane și, respectiv, la o rată mai mare de conversie, crescându-și vânzările.

Citit 133 ori

Articole recente -Carol Popa

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.