fbpx Imprimă această pagină

Alina Bulgariu este noul Vicepreședinte Financiar al Ursus Breweries

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 05 Octombrie 2021 14:51

Alina Bulgariu s-a alăturat echipei executive începând cu data de 1 octombrie 2021, ocupând poziția de Vicepreședinte Financiar al Ursus Breweries.


Alina are o experiență de peste 25 de ani în industria FMCG. Și-a început cariera alături de Coca-Cola HBC, unde a deținut diverse funcții în departamentul Financiar. Apoi, în 2000, a făcut trecerea către Japan Tobacco International, în rolul de Finance Manager, ulterior devenind Finance Director. În 2007 a preluat rolul de Chief Financial Officer al companiei Altex, iar în ultimii 13 ani Alina a făcut parte din board-ul Intersnack, având funcția de Chief Financial Officer. Înainte de a se alătura echipei Ursus Breweries responsabilitățile ei au acoperit și aria de Business Controlling pentru Europa Centrală și de Est.


“Sunt încântată să mă alătur unei echipe puternice, precum cea a Ursus Breweries, liderul pieței berii în România. Mă bucur că voi avea ocazia să cunosc îndeaproape o afacere cu branduri românești și internaționale apreciate de români. Aștept cu nerăbdare să contribui la creșterea companiei, alături de colegii din echipa departamentului financiar, care au deja rezultate solide”, a declarat Alina Bulgariu.


Structura actuală a echipei executive aduce cu sine, pe lângă expertiza solidă membrilor săi, și o consolidare a ambiției comune a companiilor din grupul Asahi Europe & International de îmbrățișa și promova diversitatea cu multiplele ei valențe, precum expertiza diferită, diversitatea de gen, pluralismul de idei sau curajul de a face lucrurile diferit.

Citit 175 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.