fbpx Imprimă această pagină

(P) Automatizarea în retail: investiți în viitorul afacerii dvs!

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 05 Octombrie 2021 13:08

Intelegerea afacerilor clientilor noștri, a modului in care evenimente mai putin previzibile (cum a fost pandemia Covid) pot impacta profund modul în care consumatorii aleg si cumpara anumite produse este primordiala pentru orice furnizor de soluții. Din acest motiv si din dorinta de a ne intalni partenerii de afaceri, Imark Sistem a ales sa fie partener gold al evenimentului organizat de revista Piata “Setari 2022” de la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Solutiile de automatizari procese oferite de Imark Sistem oferă avantaje atunci când vine vorba de a răspunde provocărilor cu care se confruntă retailerii in conditiile actuale de piata. Presiunea marjelor de profit in retail a crescut in ultima perioada datorita competitiei intense, dezvoltarii la scara larga a e-commerce-ului si cresterii costului cu forta de munca. Retailerii apeleaza la automatizări pentru a optimiza profiturile si a face față asteptarilor crescute ale consumatorilor, aflati in situatia de a alege dintr-o multitudine de variante in care produsele pot ajunge la ei: din comertul traditional, din marii retaileri, e-commerce.

“Automatizarea schimba fața retail-ului si a intregului lant de aprovizionare creand mai multa eficienta și asigurând personalului premiselele necesare pentru a lua decizii rapide si corecte pe baza datelor in timp real. Intelegerea implicatiilor automatizarii si actionarea rapida in aceasta directie va influenta alegerea castigatorilor din acest sector” a declarat Romeo Turleanu, CEO si fondator Imark Sistem.

Automatizarea la nivelul magazinelor si a lantului de distributie ofera optimizarea costurilor si a marjelor de profit, profit pe care retailerii îl pot ulterior investi in alte oportunitati de creștere.
Imbunatatiti experienta clienților la nivel de MAGAZINE cu solutii din gama checkout-urilor (terminale self checkout, scannere de prezentare pentru retail, kiosk-uri interactive pentru self-ordering, cititoare de coduri de bare). Va oferim și solutii de etichetare (imprimante mobile sau desktop) precum si software-ul necesar colectarii, agregarii si raportarii datelor.

MINI-DEPOZITELE pentru comenzile cu ridicare din magazine si e-commerce pot beneficia de avantajele solutiilor pe care Imark Sistem le oferă prin automatizarea pick-ingului (pick/put to light etc.), a ambalarii, a solutiilor de trasabilitate si identificare automata (etichetare, citire coduri de bare, software pentru depozite si trasabilitate). Solutii atat flexibile cat si scalabile, pregatite sa se adapteze schimbarilor din activitate date de exemplu de sezoanele de vârf dar si mărimii afacerii dumneavoastra.

 Imagine2

Solutiile de automatizări oferite de Imark Sistem se pot adapta particularitatilor fiecarei afaceri a clientilor noștri din LANTUL DE DISTRIBUTIE. Incepand cu modalitati de ambalare specifice consumului preponderent la domiciliu ce a cunoscut un trend ascendent in acesta perioada (multipack, pachete promoționale, baxare), ambalare in cutii de carton sau tertiara (infolierea semi-automata sau automata a paleților), solutii de transport si manipulare (benzi transportoare, roboti ghidati sau autonomi pentru logistica) si pana la solutiile de automatizari procese care inlocuiesc lipsa fortei de munca si optimizeaza operatiunile care se executa manual (automatizari cu roboti pentru ambalare, pick&place, paletizare/depaletizare etc.). Automatizarile de procese prin solutii specifice va ajuta nu doar sa va adaptati schimbărilor din preferintele consumatorilor ci sa și folositi in avantajul dumneavoastra tocmai aceste schimbări, oferindu-le rapid exact ce au nevoie.

Sau daca vorbim de solutii care asigura trasabilitatea produselor si protectia marcii PRODUCATORILOR (marcare, etichetare, identificare automata, software), care elimina contactul direct al persoanelor cu produsele in producție (automatizari cu roboti în ambalare, pick&place, paletizare, solutii de manipulare etc.) precum si controlul calitatii si sigurantei dorite de consumatori (cantare si cantare in flux, detectoare de metale sau sisteme cu raze X), va oferim soluții pentru orice provocare data de pandemie, de specificul afacerii sau de dorinta de a duce afacerea catre un viitor mai bun.

Imagine3 

Viitorul este automatizat ne arata clar experienta țărilor ajunse la un nivel de dezvoltare mai ridicat. Si experienta clientilor nostri ne demonstreaza acelasi lucru. Cu peste 15 ani de activitate pe piața, Imark Sistem a dezvoltat o expertiza completa in domeniul solutiilor de automatizari procese pentru industrii variate. Cu gandul la activitatea clientilor nostri si la necesitatea de a implementa cât mai ușor si mai rapid solutiile de automatizari pentru procesele lor oferim management complet al proiectului de la design si proiectare prin departamentele noastre specializate de proiectare si automatizare, la implementare, automatizari cu roboti (echipa dedicata cu experienta si proiecte la activ) precum si servicii post-vanzare (echipe de ingineri in toata țară, pentru a fi mereu la dispozitia dumnevoastra atunci cand aveti nevoie). Tot datorita acestei abordari holistice oferim si gama completa de piese de schimb si consumabile.

Imagine4

 Este vremea sa transformam impreuna afacerea dvs.! Avem specialisti cu care puteți colabora la găsirea soluției perfecte pentru a vă satisface nevoile specifice.
Incepeti de astazi, contactati-ne la:
www.imarke.ro
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
38-44, Drumul Garii Otopeni Street, Otopeni, Ilfov, Romania
Tel: +40 21.255.71.74

Citit 243 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.