fbpx Imprimă această pagină

Club Retail are doi noi parteneri: Annabella şi Râureni. Ce temă hot are workshopul by S1MA din ziua a treia a Clubului ?

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 15 Septembrie 2021 20:05

Lanţul de supermarketuri Annabella şi producătorul vâlcean de conserve din fructe şi legume Râureni au confirmat prezenţa la Club Retail în calitate de parteneri. Este o consolidare a parteneriatului început la ediţia anterioară.


Aflat în 2021 la a noua ediţie, Clubul de Retail este onorat de susţinerea a peste 30 de companii şi branduri dintre cele care influenţează cel mai mult evoluţia industriei bunurilor de larg consum din România.

partenerii club 021


Tema centrală a conferinţei SETĂRI 2022 organizată în cadrul Clubului de Retail este schimbarea – factorul principal care influenţează setările de business specifice anului 2022. Fiecare dintre sesiunile conferinţei abordează tema schimbării în diverse teritorii, detalii despre topicurile de discuţie pot fi găsite în pagina Program a websiteului Clubului.

  

21 LOGO S1MA 02Aşa cum deja a devenit tradiţie, ziua a treia a Clubului este dedicată workshopului organizat de S1MA, firma de consultanţă strategică de business condusă de Daniela Sima. În logica temei conferinţei, tema workshopului by S1MA este „Strategia canalelor de distribuţie: cum construim un mix corect?”. O temă care este de maximă actualitate datorită (sau din cauza) schimbării structurii pieţei de retail. Aşa cum ştim, importanţa relativă a canalelor de vânzare este în plin proces de schimbare, ceea ce determină sau va determina modificări în configurarea rutei către piaţă a furnizorilor şi distribuitorilor, cu finalitate în construirea mixului de canale de distribuţie adecvat profilului fiecărei companii.


Tema aceasta va fi abordată într-un stil interactiv, specific workshopurilor conduse de Daniela Sima, un practician cu experienţă de peste 20 de ani în Food Retail & FMCG, dar şi o charismatică profesoară de business în domeniu, aşa cum ne-am convins în ultimii ani.


La Club Retail 2021, organizat în perioada 6 - 8 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Braşov, ne pregătim pentru setarea potrivită a operaţiunilor în anul 2022: sunt 48 de ore de quality content, business networking și conectare la vibeul prietenos al comunităţii create de Clubul de Retail.


Pentru siguranţa deplină a tuturor participanţilor, accesul la Club Retail este condiţionat de prezentarea, la check-in, a dovezii schemei complete de vaccinare anti-Covid 19 sau a unui test negativ RT-PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de înregistrarea la Club sau a unui test rapid antigen negativ cu vechime de maximum 24 de ore, certificat de o instituţie medicală.


Rezervarea pachetelor de participare la Club Retail, în condiţiile menţionate mai sus, se poate face pe websiteul Clubului, în pagina Rezervări.

 

Citit 296 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.