fbpx Imprimă această pagină

Manuka Health nr 1 miere de Manuka în România – prezentă în 450 de magazine

Publicat în categoria La zi
Publicat Miercuri, 15 Septembrie 2021 15:23

Manuka Health, brandul nr. 1 în Europa pe categoria miere de Manuka a ajuns să fie prezent în România în peste 450 de magazine, prin importator / distribuitor 7Distribution – www.7distribution.ro, având o creștere de peste 157% comparând primele 6 luni din 2021 cu cele din 2020. Produsele sale cu miere de Manuka au concentrație naturală antibacteriană de la MGO 100+ , MGO 250+ , MGO 400+ si MGO 550+ și pot fi găsite în Mega Image, Carrefour (în curând) , DrMax, Auchan, Emag, ManukaShop – www.manukashop.ro (lider de piață pe segmentul online – miere de Manuka) și alte magazine cu specific naturist, menționează dl. Sabin Piso, CEO 7Distribution.

Adevărul despre Mierea de Manuka este că produsele sunt complet naturale și neprocesate , utilizate la nivel mondial ca tratament naturist pentru diverse probleme de sănătate , fiind cel mai puternic produs antibacterian natural, antiinflamator și antioxidant, datorită florilor din tufa de Manuka, plantă ce contine methylglyoxal.

Manuka Health este văzută de clienți ca fiind cea mai bună miere de Manuka, încât aceștia își doresc, în primul rând, siguranța că mierea este originală, certificată MGO și UMF și că este adusă din Noua Zeelandă, pentru a fi siguri de beneficiile puterii antibacteriene a acesteia. Fiind lider de piață, Manuka Health are grijă să mențină întotdeauna un nivel maxim al calității și, în acelasi timp, un grad net superior de satisfacție al clienților săi. Pentru a fi siguri de concentrația naturală de MGO (methylglyoxal) și UMF din produse, acestea se testează înainte de a le exporta, existând analize pentru fiecare borcan vândut iar, în plus, pe fiecare borcan puteți găsi cod QR care vă ajută să vedeți în mod transparent dacă este miere de manuka originală.

NON GMO – Începând din 2020 Manuka Health este certificată NON GMO (fără organisme modificate genetic). Proiectul non-OMG sau GMO este principala verificare independentă care arată că produsele sunt în conformitate cu cele mai bune practici pentru evitarea organismelor modificate genetic (OMG).

CEL MAI DE ÎNCREDERE BRAND – În 2021, în 2019 și 2018, Manuka Health a câștigat diverse premii internaționale, printre care și cel de “Brand de încredere | Trusted brand” al Reader’s Digest, arătând astfel că acest brand este preferat de clienți, considerând-o cea mai bună miere de Manuka.

Pentru mai multe informații puteți intra pe www.manukashop.ro sau pe www.7distribution.ro

Citit 443 ori
Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.