fbpx Imprimă această pagină

Provocările cu care se confruntă lanțul de aprovizionare – tema de dezbatere la „Supply Chain & Logistics Forum”, pe 17 septembrie

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 14 Septembrie 2021 15:47

Pe 17 septembrie 2021, BusinessMark vă invită la o nouă ediție a „Supply Chain & Logistics Forum & Expo”, eveniment ce se va desfășura atât în format fizic, la Hotel Radisson Blu din București, cât și în format online, pe platforma Cisco Webex.


Acest eveniment reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top, de a cunoaște profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică și vizează: directori logistică, supply chain managers, manageri transport și distribuție, directori operaționali, directori generali, directori financiari, manageri planificare, aprovizionare, depozite, directori import-export, directori comerciali și vânzari.


SPEAKERI CONFIRMAȚI:


• IAN MEARS, Transport & Distribution Manager, Etex Group
• CĂTĂLIN CÎRNARU, Supply Chain Manager, Flanco
• DANIEL ENACHE, Supply Chain Global Access Range Manager, Dacia
• EMILIAN DINICĂ, Production Manager, Fabrica de Băuturi PepsiCo România
• COSMIN BĂROIU, General Manager, Mantis România
• VICTOR DĂNILĂ, Supply Chain Manager, ORKLA Foods Romania
• DANIEL NICOLAE, Co-Founder & Managing Partner, Innoship
• ANDREEA ANTON, Commercial Director, DocProcess
• CRISTI PETCU, Director General Adjunct, Alka


Evenimentul va fi moderat de COSMIN BĂROIU, General Manager, Mantis România și DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BusinessMark.


Specialiștii invitați la „Supply Chain & Logistics Forum” vor aborda teme precum: digitalizarea și automatizarea lanțului de aprovizionare ca avantaj competititiv; strategii de optimizare, transformare și managementul lanțului de aprovizionare; gestionarea și eficientizarea retururilor; digitalizare și automatizare vs. profesioniști înalt calificați; inteligența artificială și transformarea job-urilor.


Prețul standard al unui bilet este de 495 lei + TVA (acces fizic), 150 lei + TVA (acces online). Discount de grup: 10% - 2 participanți, 15% - 3 participanți, 20% - 4+ participanți. Pentru detalii despre agendă și bilete, vă rugăm să consultați site-ul.

 

Eveniment organizat de BusinessMark, susținut de: Mantis, DocProcess, Innoship, ARILOG
Partener de tehnologie: Dendrio. Parteneri media: Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piața, Energynomics.ro, Administrație.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, Tranzit, birouinfo.ro, depozitinfo.ro.

Citit 168 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.