fbpx Imprimă această pagină

Lidl va deschide un nou magazin în Curtea de Argeș, pe locul în care a funcționat un magazin al acestei rețele până în ianuarie

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 14 Septembrie 2021 15:34

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin în Curtea de Argeș, județul Argeș, pe data de 16 septembrie. Acesta este situat pe Strada Barajului, Nr. 1 și dispune de stație de încărcare pentru automobilele electrice.


Noul magazin Lidl din Curtea de Argeș are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.


Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, noul magazin Lidl de pe Strada Barajului, Nr. 1 înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 17 ianuarie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.


Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Curtea de Argeș dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Citit 109 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.