Imprimă această pagină

Coca-Cola face echipă cu artiștii internaționali Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas și Like Mike în campania „Open Up Playlist”

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 15 Iulie 2021 14:02

Un proiect unic – primul playlist colaborativ care include un mix de genuri muzicale – se află în centrul celei mai recente campanii a brandului Coca-Cola, Open Up Playlist, care s-a lansat și în România începând cu această săptămână. Anul acesta, Coca-Cola marchează 30 de ani de optimism pe piața locală, iar noua campanie de brand completează mesajul aniversar, pregătind noi experiențe celor care iubesc muzica și Coca-Cola.


Detalii AICI.

Campania Open Up Playlist reunește această putere a muzicii, popularitatea artiștilor internaționali și vocea inspirațională a brandului Coca-Cola într-o colaborare unică. Playlist-ul, care conține trei noi piese lansate de Maluma - artist nominalizat la Grammy pentru Cel Mai Bun Album Latino în 2020, noua senzație pop -, cântăreața și compozitoarea suedeză Zara Larsson, și Dimitri Vegas & Like Mike - perechea de DJ numărul 1 în lume, poate fi ascultat prin scanarea sticlelor de 500 ml și a dozelor Coca-Cola dedicate din campanie.

Noua campanie are o componentă puternică de implicare a consumatorilor, atât prin experiențele digitale, cum este filtrul AR disponibil în Instagram, cât și prin promoția cu premii. În aplicația Coca-Cola, aceștia pot înscrie codurile de pe ambalaje, având astfel șansa de a câștiga unul dintre numeroasele premii incluse în promoție, printre care: boxe portabile, căști wireless sau o mașină hibrid.

Cei trei artiști, ambasadori ai campaniei, sunt protagoniștii unui nou spot TV al brandului, iar influenceri din România se vor alătura campaniei pentru a întări mesajul pozitiv al campaniei.

„Optimismul definește personalitatea brandului Coca-Cola. Într-un an în care marcăm 30 de ani de prezență în România, ne bucurăm să oferim inspirație printr-o colaborare inedită și surprinzătoare cu artiști urmăriți de milioane de români. Muzica este o forță de neoprit, atunci când transmite un mesaj pozitiv. Cu noua campanie sperăm să atingem inimile cât mai multor oameni, să îi încurajăm să gândească pozitiv și să se bucure de fiecare clipă”, a declarat Iuliana Nedelcu, Marketing Director, Coca-Cola România.

Citit 609 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite