fbpx Imprimă această pagină

Irina Siminenco – Nestlé România și Marius Brînzea – Reciclad`OR, confirmați ca speakeri la conferința Next Challenge – Circular Economy

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 18 Mai 2021 19:43

Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager la Nestlé România și Marius Brînzea, Strategy Director la Reciclad'OR au confirmat participarea în calitate de speakeri în cadrul celei de a treia ediții a conferințelor CSR & Sustainability Excellence, cu tema Next Challenge – Circular Economy.


Irina Siminenco va vorbi participanților la conferință despre modul în care brandurile – în special brandurile din portofoliul Nestlé România - abordează trecerea la ambalaje sustenabile și ce impact are această schimbare asupra consumatorilor.


Nestlé România este unul dintre principalii promotori ai responsabilității sociale corporative din industria bunurilor de larg consum și derulează anual o multitudine de programe ce au ca obiectiv sustenabilitatea businessului pe plan local, în cadrul direcțiilor principale de abordare a dezvoltării durabile,  concretizate în programe de tipul Nestlé for a Waste Free World, Nestlé for Healthier Kids sau Nestlé Needs Youth.


Despre modul în care modelele de afaceri se transformă în tranziția către o economie circulară va vorbi în cadrul conferinței Marius Brînzea, Strategy Director la Reciclad'OR. Pentru că economia circulară este încă la un nivel de pionierat în România, Reciclad'OR și-a asumat rolul de a crea prima ofertă de consultanță în acest domeniu pentru piața locală, destinată atât companiilor private cât și companiilor și instituțiilor publice pentru a obține performanțe în zona sustenabilității sau a gestionării deșeurilor din ambalaje.


Ediția a treia a Conferinței CSR & Sustainability Excellence, cu tema Next Challenge – Circular Economy, se va desfășura în data de 16 iunie pe peluza hotelului Caro, începând cu ora 16.00. La dezbateri și-au anunțat prezența reprezentanți ai celor mai importante companii din industria bunurilor de larg consum, ai patronatelor din această industrie, reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale care pun în aplicare proiectele companiilor sau care vin cu propriile proiecte, susținute financiar și logistic de companii.


Mai multe detalii despre temele abordate în cadrul conferinței găsiți pe www.csrexcellence.ro .
Parteneri ai ediției din acest an sunt:

vizual csr 2021

Citit 366 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.