fbpx Imprimă această pagină

Râureni a lansat campania națională „Cu drag din natură, premii pe măsură”, realizată în parteneriat cu KitchenShop

Publicat în categoria La zi
Publicat Marți, 13 Aprilie 2021 15:50

Campania pune la bătaie sute de premii consistente, „ascunse” în borcanele cu bunătăți cu gust autentic, atât de îndrăgite. Astfel, până pe 20.06.2021, clienții care achiziționează produsele Râureni cu eticheta promoțională pot câștiga sute de premii. Premiul cel mare al campaniei constă în produse la alegere pentru bucătăria de vis, de la KitchenShop, în valoare de 5000 de euro.

 

De asemenea, clienții Râureni mai pot câștiga cinci mixere Artisan KitchenAid și cinci premii „Cămara Râureni”, reprezentând bunătăți de la Râureni pentru un an întreg. Pe lângă acestea, cei care participă la campanie mai au șansa de a câștiga premii săptămânale, constând în peste 65 de aparate de sifon SodaStream, precum și premii zilnice, constând în coșuri cu produse Râureni.

 

„Parteneriatul cu KitchenShop a fost un pas firesc și o colaborare care ne bucură mai ales că vorbim despre asocierea a două branduri 100% românești, cu acționariat și patronat românesc, în dezvoltarea cărora s-a investit foarte multă trudă și pasiune. Rezonam mult cu valorile de business ale KitchenShop, iar produsele pe care le comercializează sunt extrem de calitative și fac o echipă minunată în bucătărie cu produsele noastre, acolo unde oamenii petrec multe momente plăcute alături de membrii familiei, care îi aduc mai aproape unul de celălalt, așa cum o fac și preparatele Râureni, când sunt împărțite cu cei dragi. Dorim să ne răsplătim atât clienții fideli, cât și pe cei care încearcă pentru prima oară produsele noastre și suntem convinși că premiile din campanie le vor fi de mare ajutor în casă”, a declarat Georgiana Mutu, Brand Manager Râureni.

 

Toate detaliile pentru participarea la campanie se regăsesc pe www. premiiraureni.ro.

03 Raureni KS promotie FLYER A6 verso


Campania este promovată atât printr-un spot TV de 25 de secunde realizat de agenția Propaganda, cât și online, prin acțiuni de comunicare în Social Media și Influencer Marketing.
Printre magazinele partenere se numără Annabella, Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Metro, Profi, Selgros, Global Cash & Carry, Almira și multe altele.

 

 


 

abonare newsletter

Citit 363 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.