fbpx Imprimă această pagină

Scandia Food intră într-o nouă categorie, cea a produselor congelate

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Vineri, 26 Martie 2021 19:16

Scandia Food lansează o nouă gamă de produse care anunţă totodată intrarea companiei în segmentul alimentelor congelate, cu o gamă de chiftele de burger vegetal.


„Intrarea în această categorie o privim ca pe o nouă provocare, dar totodată şi ca pe un pas firesc al expansiunii portofoliului nostru”, a declarat, pentru Piața, Andrei Ursulescu, Director General, Scandia Food.

 

Noile produse congelate se găsesc sub brandul Roua, iar portofoliul constă în 4 tipuri de chiftele pentru burgeri, care reprezintă o alegere atât pentru cei care doresc să aibă o alternativă vegetală, gustoasă şi rapidă la produsele din carne, cât şi pentru cei care ţin post, fac pur şi simplu o pauză de la consumul preparatelor din carne sau au adoptat un stil de viaţă vegetarian.

 

Gama este disponibilă în 4 variante de chiftele de burger vegetal: clasic, cu ciuperci, fasole verde şi falafel. Produsele sunt gătite, așadar necesită doar încălzire înainte de consum, și sunt disponibile în retailul tradiţional, începând cu luna martie a acestui an.

 

În ediția din luna aprilie vom publica o analiză amplă a categoriei produselor de post/vegetale.

 

Citit 732 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.