Imprimă această pagină

Opt viziuni ale liderilor din FMCG despre Arhitectura şi Tehnologia Vizibilităţii la Trade Marketing Congress

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Luni, 22 Martie 2021 17:07

Ediţia 2021 a Congresului de Trade Marketing, prima organizată în format 100% online, se desfăşoară joi, 25 martie 2021 şi este transmisă livestreaming pe pagina de facebook Piaţa începând cu ora 9.00.


Dimineaţa de joi este rezervată, aşadar, discuţiilor despre arhitectura şi tehnologia vizibilităţii – tema evenimentului. Opt personalităţi reprezentând companii şi branduri cu poziţie de lideri în industria bunurilor de larg consum vor prezenta viziuni distincte despre cum se construieşte vizibilitatea produselor în magazinele fizice şi în e-commerce în 2021.


Din punct de vedere al trade marketingului, anul II al pandemiei Covid 19 aduce o serie de provocări specifice, care se adaugă celor apărute pe cale evolutivă, naturală. Companiile şi brandurile puternice au abordări proprii pentru crearea alternativelor la samplingul clasic, pentru reconfigurarea promoţiilor de preţ şi a campaniilor cu premii şi beneficii pentru shopperi şi, mai ales, pentru personalizarea acţiunilor de trade marketing în funcţie de trăsăturile brandului, de specificul categoriei de produs, de ocaziile de consum targetate, precum şi în funcţie de caracteristicile magazinelor şi profilul clienţilor diverselor reţele de retail.


Evident, în online construirea vizibilităţii, câştigarea prim-planului în ochii shopperului sunt mult diferite de demersurile similare din retailul fizic, motiv pentru care segmentului e-commerce al pieţei de bunuri de folosinţă zilnică i-am alocat o sesiune distinctă a Congresului de Trade Marketing. Aici vorbim despre viziuni moderne de captare a atenţiei shopperilor plecând chiar de la detaliile semnificative ale comportamentului de cumpărare în magazinele virtuale.


Transmisă livestreaming pe pagina noastră de facebook, ediţia 2021 a TMC - Arhitectura şi Tehnologia Vizibilităţii este accesibilă tuturor celor interesaţi să se inspire, să-şi evalueze propriile abordări şi să afle ce opţiuni au unii dintre liderii pieţei FMCG şi Food Retail.

Parteneri TMC 2021

Citit 720 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite