fbpx Imprimă această pagină

Clasicul pachet albastru OREO Original a devenit roz vibrant, ca urmare a unui parteneriat între Mondelez și Lady Gaga

Publicat în categoria La zi
Publicat Luni, 08 Februarie 2021 16:15

Inspirată de „Chromatica”, albumul de succes din 2020, și realizată în colaborare cu superstarul Lady Gaga, noua ediție limitată OREO este disponibilă în magazinele din România.

 

Începând cu luna februarie, cu orice pachet OREO ediție limitată, fanii pot accesa un conținut exclusiv destinat acestei colaborări, iar din 1 martie, prin achiziția oricărui pachet OREO, pot participa la tragerea la sorți pentru a câștiga premii muzicale.

 

Noua colaborare dintre Oreo și Lady GagaAstfel, consumatorii pot scana de pe pachetele ediție limitată un cod QR pentru a obține acces la OREOgrams cu Lady Gaga, o serie de mesaje inspiraționale ale cântăreței, pentru a le împărtăși prietenilor, familiei, colegilor și celor dragi. De asemenea, OREO va lansa o competiție unică pentru superstarurile în devenire, provocându-i pe „Little Monsters” și pe iubitorii de OREO să împărtășească propria lor versiune a melodiei „Stupid Love”, piesa principală a albumului aclamat de critici. Cei mai buni participanți vor avea videoclipul editat pentru a crea un duet muzical virtual alături de Lady Gaga.

 

„Fanii OREO și cei ai artistei Lady Gaga se pot bucura de colaborarea noastră interesantă, cu produsele în ediție limitată de pe rafturi. Dincolo de biscuiții noștri delicioși, există atât de multe modalități de a vă implica - de la partajarea mesajelor din ineditele GAGAgrame, la premii muzicale și chiar șansa de a avea interpretarea melodiei „Stupid Love” într-un duet muzical virtual cu Lady Gaga. Sperăm că acest parteneriat îi va încânta pe fanii noștri în acest an”, spune Ioana Pană, Senior Brand Manager Biscuits România.

 

Ambalajul în ediție limitată - în funcție de stocurile disponibile din magazine - este valabil pentru cutiile de 176g și pentru pachetele tubulare de 154g.

Citit 365 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.