fbpx Imprimă această pagină

Gala Premiilor PIAȚA – spectacolul campionilor FMCG & Food Retail

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Luni, 16 Noiembrie 2020 17:26

Seara de 26 noiembrie este seara campionilor sezonului 2019 – 2020 din industria bunurilor de larg consum. Câștigătorii Premiilor PIAȚA, desemnați prin voturile încrucișate ale companiilor din FMCG și Food Retail, vor "urca" pe scena de premiere amenajată în studioul de filmare de unde vom transmite Gala Premiilor PIAȚA 2020 începând cu ora 18,30. Transmisia integrală a Galei este accesibilă tuturor prietenilor paginii de facebook a revistei Piața.


Seara celei de-a 15-a Gale a Premiilor PIAȚA nu este însă doar a celor 35 de companii câștigătoare în acest an, ci și a celor care, prin numărul de voturi primite, s-au situat pe locuri de frunte în cele 13 secțiuni de concurs: primele patru poziții la secțiunile unde este premiat doar câștigătorul, dar primele șase poziții acolo unde sunt premiați primii trei clasați. Așadar, 162 de candidaturi cu cele mai mari procentaje de voturi obținute vor fi prezentate pe ecranul sălii și în transmisia live de pe facebook.


În egală măsură, Gala Premiilor PIAȚA este o paradă a companiilor și brandurilor care determină în cea mai mare măsură evoluția industriei bunurilor de larg consum. Sunt partenerii care susțin ediția 2020 a Premiilor PIAȚA și a Galei festive. Recent, trei branduri s-au alăturat partenerilor Premiilor PIAȚA 2020: Sissi - unul din cele mai puternice și apreciate branduri de produse din carne, aflat în portofoliul Caroli Foods, Coca-Cola – probabil cel mai cunoscut brand FMCG din lume și Dorna – unul din cele mai solide branduri de apă.

Parteneri Gala2020


Formatul online al Galei, impus de vremurile pe care le trăim, are și părți bune: un număr mult mai mare de persoane pot urmări, fie și de la distanță, festivitatea de premiere, dar și momentele speciale. Între acestea, un show al unuia din cei mai simpatizați artiști români din noul val al muzicii tinere. Participanții virtuali la Gală vor avea plăcerea de a-l reîntâlni, ca prezentator al evenimentului, pe unul din actorii - vedetă ai momentului în România.


Așadar, rezervați-vă seara de 26 noiembrie spectacolului Gala Premiilor PIAȚA 2020.

Citit 593 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.