Imprimă această pagină

Alexis Nasard se va alătura Kantar în rolul de CEO

Publicat în categoria La zi
Publicat Marți, 20 Octombrie 2020 10:20

Alexis Nasard se alătură Kantar, începând cu 30 decembrie 2020, după o experiență de aproape 30 de ani în domeniile FMCG și retail, în prezent fiind CEO al Bata. Anterior, Alexis a petrecut șase ani la Heineken, unde a ajuns să conducă afacerile din Europa de Vest, ocupând și poziția de Global Chief Marketing Officer. Înainte de această perioadă, Alexis a lucrat timp de 17 ani la Procter & Gamble, ocupând diverse poziții din zonele de marketing și management.

 

Alexis Nasard deține un MBA de la Școala de Afaceri Haas a UC Berkeley, SUA și o diplomă de licență și un masterat în Inginerie Civilă la Universitatea Saint Joseph, Liban.

 

„Kantar a fost un consilier de încredere de-a lungul carierei mele. Datele, cunoștințele și consultanța oferite de Kantar au stat la baza multor strategii și planuri de comunicare și comerciale dezvoltate de mine și de echipele pe care le-am condus. Cunosc moștenirea și reputația pe care o are Kantar, dar cel mai mult mă entuziasmează viitorul nostru”, a declarat Alexis Nasard.

 

Anunțând numirea, președintele Kantar, Adam Crozier, a comentat: „Prin Alexis, am numit la conducerea Kantar un CEO de talie mondială. În calitate de fost CMO și client, el înțelege valoarea serviciilor oferite de Kantar și rolul pe care îl jucăm în consilierea celor mai mari branduri B2C din lume. De-a lungul carierei sale, Alexis și-a construit o reputație de excelență în inovație, creativitate și în zona operațională. Pe măsură ce ne transformăm afacerea și ne poziționăm pe direcția de creștere, aptitudinile de leadership și experiența internațională a lui Alexis vor fi esențiale în îndeplinirea ambiției pe care o avem pentru Kantar ".

 

Citit 408 ori

Articole înrudite