fbpx Imprimă această pagină

Carrefour pune pe harta orașului Timișoara primul magazin dotat 100% cu case Self Service

Publicat în categoria La zi
Publicat Joi, 15 Octombrie 2020 11:47

În noul Carrefour Market din Timișoara, sesiunea de cumpărături se încheie autonom, clientul scanând produsele individual, la casă, sau folosind funcția Scan & Pay din aplicația Carrefour, iar plata se realizează atât cash, cât și cu cardul. Situat pe strada Perlei nr. 16A, magazinul devine cel de-al 15-lea supermarket Carrefour din Timiș și cel de-al 190-lea din rețeaua națională de supermarketuri Carrefour.

 

Primul Carrefour Market din Timișoara echipat exclusiv cu case Self Service 3Carrefour Market Timișoara Lipovei este un spațiu destinat unei experiențe de cumpărături în deplină siguranță, cu peste 9.000 de produse, dintre care bunătăți românești provenind de la producători locali, precum: legume de la Paul Piper, mere Bio de la Engagement (Recaș, Județul Timiș), vinuri din programul național „Deschidem Vinul Românesc”, o gamă de preparate gastronomice specifice zonei, produse marca proprie Carrefour, peste 150 de produse Bio sau sortiment extins de bere.

 

Toate sunt disponibile atât în magazinul fizic, dar și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, Carrefour oferind, astfel, în județul Timiș, un univers de opțiuni de shopping ce poate fi accesat prin:
● Carrefour Market Timișoara Lipova - strada Perlei nr. 16A, deschis de luni până sâmbătă 07:00-22:00 și duminică 08:00-21:00; peste 9.000 de articole la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de peste 700 metri pătrați; 20 de angajați; 7 case Self Service; Click & Collect; 0374.341.090 – alături de alte 14 la nivelul întregului județ
● 1 hipermarket în Shopping City Timișoara
● Magazinul Supeco din Timișoara
● Aplicația Carrefour
● www.carrefour.ro
● BRINGO

 

Citit 201 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.