fbpx Imprimă această pagină

Începe sezonul negocierilor pentru anul doi al pandemiei. Despre abordarea corectă, la Club Retail, în workshop cu Daniela Sima

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 30 Septembrie 2020 19:54

S-a schimbat schimbarea. Cam aşa s-ar putea rezuma efectul pandemiei Covid 19 asupra industriei bunurilor de larg consum (dar nu numai). Lucrurile evoluau oricum într-o direcţie determinată de stilul nou de viaţă, dar traiectoria a fost deturnată începând din luna martie: modificările portofoliilor de produse au alte raţiuni, strategiile de preţ au fost / sunt reformulate în termeni mult mai tranşanţi, canalele de distribuţie au suferit mutaţii ample şi bruşte, comunicarea se reinventează – mai ales cea in-store -, strategiile de loializare îşi schimbă orientarea. Toate acestea, dar şi altele, influenţează enorm un proces extrem de important, care stă să înceapă (dacă nu a şi început deja): negocierile contractelor de colaborare.


Cum să abordezi mai practic această temă decât printr-un workshop susţinut de unul din cei mai renumiţi şi experimentaţi specialişti în această complicată şi delicată speţă ? Conferinţa UN NOU ÎNCEPUT, organizată în cadrul Clubului de Retail 2020, rezervă acestei teme workshopul „Negocierile – Next Level” condus de Daniela Sima.

 

parteneri club2020


Discuţiile de la workshop sunt canalizate pe trei direcţii determinante. Prima punctează şi ierarhizează (ca importanţă) schimbările majore ale climatului de negocieri în retailul alimentar. A doua este cea legată de elementul veşnic central al negocierilor, binomul preţ-discount; topicul acesta este abordat prin modul de argumentare a modificărilor dorite de fiecare parte în negocieri. În fine, a treia direcţie de orientare a discuţiilor este pregătirea personală pentru negociere. Adică ceea ce potenţează (sau nu, după caz) forţa brandului şi a companiei reprezentate.


Clubul de Retail 2020 se desfăşoară între 14 şi 16 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Braşov, în condiţii maximă siguranţă pentru participanţi, asigurate atât de hotel – aflat în curs de certificare „Cea Mai Sigură Locaţie Hotelieră din România” – şi de echipa organizatoare Piaţa, precum şi de partenerii care s-au implicat direct în această privinţă: Farmec furnizează soluţii de dezinfectare şi igienă, Inovalabel pune la dispoziţie şerveţele dezinfectante ambalate individual, TexTech oferă măşti de protecţie.

 

Ultimele cinci pachete disponibile pentru participarea la Club Retail (număr limitat din motive de evitare a aglomerării) sunt disponibile pe websiteul evenimentului.

 

Citit 392 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.