Imprimă această pagină

Premiile PIAȚA 2020: Ce companii și cu ce candidaturi s-au înscris în competiție

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 24 Septembrie 2020 19:45

La încheierea perioadei de depunere a candidaturilor la Premiile PIAȚA 2020, aproape 400 de reușite ale sezonului 2019 – 2020 au fost înscrise în competiție, cele mai multe la secțiunile Cel Mai Puternic Brand și Cel Mai Bun Produs Nou. Toate candidaturile depuse la cele 13 secțiuni de concurs, precum și materialele de identificare și promovare ale fiecărei candidaturi pot fi vizualizate pe websiteul premiilepiata.ro, în pagina Candidaturi 2020.


Dintre aceste 373 de candidaturi se vor alege câștigătorii celor 52 de premii PIAȚA, desemnați prin voturile încrucișate ale retailerilor și furnizorilor: șefii departamentelor de achiziție din cele mai mari rețele comerciale și administratorii unor magazine din comerțul tradițional vor vota candidaturile depuse de furnizori, iar șefii departamentelor de vânzări din Top 100 companii furnizoare vor vota candidaturile depuse de retaileri. Acești electori vor primi buletinele de vot cu candidaturile la Premiile PIAȚA de la coordonatorul procesului de votare, ISRA Center Marketing Research, partener al Premiilor PIAȚA la ultimele 11 ediții.

 

Parteneri Premii2020

Buletinele de vot distribuite electorilor vor conține linkuri utile către pagina candidaturilor astfel încât alegerea candidaturilor preferate să fie cât mai bine întemeiată pe informațiile cuprinse în materialele depuse odată cu candidatura. Rolul acestora este cu atât mai important cu cât numărul candidaturilor depuse la fiecare secțiune de concurs este, și în 2020, foarte mare. La fel ca în ultimii trei – patru ani, în competiție au intrat, alături de operatorii bine cunoscuți, și companii locale, mai mici sau mai noi în piața bunurilor de larg consum, cum sunt Copanex, Abatorul Periș, HB Traditional Brewery, Capra Noastră, Quality Natural sau Alconor.


Câștigătorii Premiilor PIAȚA vor fi cunoscuți și aplaudați pentru reușita lor în seara zilei de 19 noiembrie, la ediția a 15-a a Galei Premiilor PIAȚA.

Citit 873 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite