fbpx Imprimă această pagină

Diana a renovat și redeschis magazinul din cadrul Complexului Hermes din Râmnicu Vâlcea

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 13 August 2020 13:25

La sfârșitul săptămânii trecute a fost redeschis magazinul DIANA Hermes, de pe Bvd. Tineretului, Complex Hermes nr.6, Râmnicu Valcea.

Magazinul a beneficiat de modificări ale fațadei construcției, precum și de o extindere a suprafeței, care acum are 350 mp - față de 240 mp cât avea înainte -, pentru a facilita o sortimentație mai bogată și achiziția unui volum mai mare de cumpărături. În magazinul renovat regăsim 9.000 de SKU.


Cele 60 de unități din rețeaua Diana se regăsesc în 31 de localități – dintre care 18 orașe -, respectiv în 6 județe: Vâlcea, Olt, Gorj, Argeș, Dâmbovița și Dolj.

 

În 2019, magazinele Diana au înregistrat o cifră de afaceri de 214,2 milioane lei, cu 7,59% mai mare decât în 2018, și un profit net de 7,1 milioane lei, în creștere cu 26,08% față de anul anterior (mai multe detalii despre rezultatele retailerlior AICI).

 

Compania a obținut premiul 3 în cadrul Galei Premiilor PIAȚA, ediția 2019, pentru Creativitate în retail, cu conceptul „Diana T-shirt”, iar cu un an înainte a obținut mențiunea pentru cel mai bun concept de magazin - Diana Gourmet.

 

Citit 397 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.