Imprimă această pagină

Club Retail 2020: Mircea Turdean şi Lucica Benedic se alătură speakerilor. Inovalabel continuă parteneriatul

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 11 August 2020 17:30

Charismaticul CEO al companiei clujene Farmec, Mircea Turdean, şi directoarea Europrod – a treia gospodărie cu rang de seamă în grupul Agricola -, Lucica Benedic, au confirmat participarea ca speakeri la conferința ”Un nou început”, organizată în cadul Clubului de Retail. Cei doi lideri de business se alătură speakerilor deja confirmați, Bogdana Gheorghe – managing director RetailZoom – și Oana Mirilă – senior partner Mind the Gap Consultancy.


Inovalabel, compania lider în domeniul soluțiilor de etichetare și furnizorul etichetelor pentru 3 din 10 articole FMCG produse în România, continuă și în 2020 parteneriatul cu Clubul de Retail, alături de multe dintre cele mai valoroase companii și branduri de bunuri de larg consum:

 

parteneri club2020


La Club Retail, peste două luni, vorbim despre discontinuitatea în business provocată de șocul Covid-19, aproape echivalentă cu un nou început, dar mai ales disecăm noua realitate, analizăm și interpretăm date proaspete, împărtășim experiența acumulată în ultimele săptămâni, ca și informații și opinii, valorificăm ceea ce deținem în comun: cunoaștere și putere dată de parteneriate.


Dornici de evenimente pe ”stil vechi”, offline adică, ne străduim ca împreună cu gazdele noastre de la Hotel Alpin să asigurăm cele mai bune condiții posibile pentru desfășurarea conferinței și a sesiunilor de business networking, respectând normele de securitate sanitară, astfel încât toți participanții să se simtă și să fie în siguranță între 14 și 16 octombrie. Business networkingul de calitate, unul din beneficiile majore ale Clubului de Retail, este cel față în față, așa că ne străduim să putem oferi același mediu prietenos, cald, relaxat pe care membrii clubului îl cunosc foarte bine.


De asemenea, lucrăm intens la o soluție care să permită intervenții și (intenționăm) interacțiuni de la distanță, în timp real, pentru cei care, din diferite motive, nu pot fi prezenți ”în carne și oase” la Poiana Brașov.


Pachetele de participare offline la Club Retail sunt disponibile pe websiteul clubului, iar până la finalul lunii august este activă o ofertă early booking.

Așa cum am precizat încă de la începerea comunicării acestei ediții, a opta, a Clubului de Retail, Piața garantează returnarea, la cerere, a contravalorii pachetului de participare în cazul în care, din decizia autorităților, evenimentul nu mai poate fi organizat.

 

Citit 708 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite