fbpx Imprimă această pagină

Pfeifer & Langen sărbătorește împlinirea a 150 de ani

Publicat în categoria La zi
Publicat Miercuri, 01 Iulie 2020 00:47


Povestea de succes a afacerii de familie a început cu sfecla de zahăr

 

Cine vede silueta Domului din Köln în cele două conuri de zahăr din logo-ul mărci Pfeifer & Langen poate vedea chiar începuturile acestei companii.

La 19 aprilie 1870, în Köln, trei industriași și-au propus să folosească sfecla de zahăr locală din Renania și să facă zahărul disponibil pentru toți cei din regiune. Astfel, Emil și Valentin Pfeifer, împreună cu Eugen Lange, au înființat compania ce le poartă numele.

De atunci, Pfeifer & Langen a continuat să se dedice cu pasiune producerii zahărului de cea mai înaltă calitate și se numără în prezent printre producătorii de top din Europa.

În cei 150 de ani, locurile de producție ale Pfeifer & Langen s-au extins de-a lungul zonelor de cultivare a sfeclei în șase locații din Germania și alte noi fabrici din Europa, unde compania produce variate specialități de zahăr.


elsdorf1900

 

Inovație constantă

La doar doi ani de la înființare, Pfeifer & Langen producea zahăr cubic după „tehnica lui Langen de obținere a cuburilor de zahăr”, iar acum 50 de ani intra pe piață ca prim producător de zahăr gelifiant.

Inovațiile au continuat, iar Pfeifer & Langen a întâmpinat astfel nevoi specifice ale producătorilor din industria băuturilor, a procesării laptelui, a produselor de panificație, dar și a dulciurilor şi ciocolatei. Pentru aceștia, compania a dezvoltat de-a lungul deceniilor mai multe sute de produse din zahăr și le-a venit în ajutor cu soluții individuale.

În prezent, sortimentul cuprinde zahăr cristal cu diverse granulații, zahăr invertit, zahăr pudră, siropuri de caramel, zahăr candel măcinat, zahăr bio, zahăr gelifiant, coloranți caramel, fondante, zahăr colorat sau aromatizat și multe alte tipuri de zahăr funcțional pentru cele mai variate utilizări.

 

Respect pentru natură

Dacă drumul până la toate aceste realizări a fost unul de 150 de ani, drumul pe care îl face sfecla de la câmpuri până la fabrici este unul scurt, care asigură o relație sustenabilă cu natura. Încă de la început, grija pentru mediu a fost mereu una dintre preocupările centrale ale companiei.

Asftel, în procesul de fabricație, Pfeifer & Langen valorifică aproape 100% din materia vegetală și folosește apa rezultată din sfecla recoltată la procesul de producție. Mai mult, în fabricile companiei sunt utilizate tehnologii moderne, ecologice și eficiente, pe care compania le-a dezvoltat în mare parte prin propriile resurse şi cunoştinţe.

 

Parteneri de 150 de ani

Iar dacă totul a început ca o afacere de familie, acum familia s-a extins. Din clientela fidelă a societății fac parte producători faimoși din industria băuturilor, lactatelor, produselor de panificație și dulciurilor, precum și marile reţele de comerț cu, unde sunt vândute produsele companiei sub marca Diamant.

De aceea, în anul aniversar, Preifer & Langen le mulțumește tuturor angajaților, clienților, agricultorilor şi partenerilor care au făcut posibile toate aceste realizări din ultimii 150 de ani.

 
industrieberater

 

Sunteți interesați de un interviu privind istoricul companiei, sustenabilitatea sau pionieratul în cadrul Pfeifer & Langen? Vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Date de contact pentru presă:
Pfeifer & Langen GmbH & Co. KG
Britta Schumacher
Aachener Str. 1042 a, 50858 Köln
Telefon: +49 (0) 221-4980-632
E-Mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.pfeifer-langen.com

Citit 1453 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.