fbpx Imprimă această pagină

Jacobs Douwe Egberts relansează gama de cafea Nova Brasilia prăjită și măcinată

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 30 Iunie 2020 18:57

Jacobs Douwe Egberts, liderul pieţei locale de cafea, relansează începând cu luna iulie 2020 gama de cafea prăjită şi măcinată Nova Brasilia, cu o istorie de aproape 20 de ani pe piaţa locală de cafea, într-un ambalaj nou şi modern, cu o reţetă îmbunătăţită şi un portofoliu care acoperă cele mai importante formate din categoria de cafea prăjită şi măcinată.

 

Noua gamă Nova Brasilia Crema constă în trei sku-uri de 90g, 225g şi 450g.
Produsele sunt poziționate economy – segment valorizat mai bine de consumatori în această perioadă - și beneficiază de execuţii de impact la nivel de in-store, în marile lanțuri de retail, cât şi în comerţul tradiţional (insule, plasări secundare, standuri pentru micile magazine şi semnalizare la raft).

 

Preţ recomandat de vânzare: 2,59 lei – 90g; 6,29 lei – 225g; 12 lei – 450g.

 

Jacobs Douwe Egberts (JDE) se focusează pe inovaţii ce răspund unor nevoi concrete ale consumatorilor, prin intermediul mărcilor şi prin lansări de produse în diferite partiţii de gust mai puţin explorate. În acest moment, majoritatea consumatorilor de cafea din România continuă să prepare cafeaua acasă, prin metode tradiţionale (la ibric). Potrivit analiștilor de piață, foarte probabil consumul va fi orientat in-home pentru toată perioada lui 2020 şi prima parte a lui 2021.

Începând cu mijlocul lunii martie, cafeaua cumpărată din retail susține încercarea românilor de a suplini ceea ce consumau OOH (on-the-go, la birou, în cafenele/alte spații în care ieșeau) în consumul de acasă.

 

 

 

Citit 328 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.