fbpx Imprimă această pagină

Farmec deschide un magazin de brand Gerovital în Târgu Mureș; rețeaua de magazine proprii numără în prezent 29 de unități naționale

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 24 Iunie 2020 12:05

Noul magazin se deschide azi, 24 iunie, în incinta Shopping City Târgu Mureș, și este amplasat pe Calea Sighișoarei, nr. 51. Situat la parter, magazinul are o suprafață totală de 44 metri pătrați și pune la dispoziția consumatorilor toate produsele din portofoliul brandurilor Gerovital și Aslavital. Consumatorii pot achiziționa de aici și noii dezinfectanți produși de Farmec, precum și alte produse esențiale pentru îngrijirea mâinilor.

 

MT 2Târgu Mureș reprezintă un punct cheie în strategia de dezvoltare națională, aici existând deja un magazin Farmec foarte apreciat de consumatori. Prin inaugurarea magazinului Gerovital ne propunem să venim în întâmpinarea lor cu încă un punct comercial accesibil, cu un portofoliu de produse divers și de calitate și cu servicii de frumusețe personalizate”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

 

farmecPornind de la cele 29 de magazine proprii prezente acum în rețeaua producătorului clujean, primii 29 de consumatori care vor trece pragul noului centru Gerovital vor primi un cadou surpriză. Clienții pot beneficia de teste de dermoanaliză, un alt serviciu gratuit, oferit exclusiv în cadrul magazinelor de brand ale liderului local de cosmetice.

 

În iunie, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 21 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Târgu Mureș și 2 magazine Gerovital deschise în România prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

Citit 182 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.