fbpx Imprimă această pagină

Valeriu Misurnov, Pronto Express: ”Am ajustat businessul, iar vânzările din online au fost peste așteptări. Vom continua să aducem în magazine fructe și legume din producția locală”

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 18 Iunie 2020 15:27

Prin cele 15 magazine ”Carrefour Express” pe care le administrează sub franciza Carrefour România și prin platforma online www.pronto2go.ro, Pronto Express a depășit cu bine perioada restricțiilor din timpul stării de urgență, iar acum este în discuții pentru deschiderea a încă trei magazine în București.


Valeriu Misurnov, directorul executiv al reţelei Pronto Express, spune că rezultatele obținute în online au fost peste așteptări. ”La anumite categorii de produse fresh, cum ar fi căpșunile, cireșele, roșiile românești, comenzile din online au depășit, pentru o anumită perioadă de timp în care existau restricții de circulație, vânzările din magazinele fizice. Vom continua să aducem în cele 15 magazine fructe și legume din producția locală, venind astfel și în sprijinul producătorilor locali, dar și în întâmpinarea dorinței consumatorilor de a achiziționa produse locale”, a precizat Valeriu Misurnov.


La sfârșitul anului 2019, compania Pronto Mobile ce deține rețeaua de 15 magazine Pronto Express Carrefour a înregistrat o cifră de afaceri de 37,8 milioane lei, în creștere cu 16,25% față de anul anterior, în condițiile în care suprafața de vânzare a rămas neschimbată.


Pentru anul 2020, Valeriu Misurnov spune că a demarat discuțiile pentru deschiderea a încă trei locații și va continua să susțină vânzările prin intermediul magazinului online, prin care în perioada pandemiei a primit peste 2250 de comenzi zilnic, iar platforma a atins o rată de conversie de 10% și 55,36% clienți care revin pe platformă. În plus, directorul executiv al reţelei Pronto Express spune că va continua campania „Produsul românesc de aur”  demarată în toamna anului trecut, prin care în fiecare sezon să aducă la raft  cele mai populare  fructe și legume româneşti, direct de la producători. 

Citit 883 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.