fbpx Imprimă această pagină

Eusebiu Guţu, Pambac: Solicităm partenerilor – distribuitori și retaileri – să nu modifice lista de prețuri

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 19 Martie 2020 16:09

„Comenzile venite din partea clienților noștri au crescut exponențial în ultima lună și facem eforturi pentru a răspunde acestor solicitări din ce în ce mai mari, în limita capacității de producție. Am luat decizia ca pe toată această perioadă să nu modificăm lista de prețuri și facem un apel către toți colaboratorii și partenerii noștri, distribuitori și magazine, să facă același lucru. Este un moment dificil pentru noi toți, peste care putem trece cu mai multă ușurință dacă suntem solidari și chibzuiți”, a declarat Eusebiu Guţu, director general Pambac.

Compania are în acest moment asigurate stocuri de materii prime și materiale și lucrează la capacitate maximă. Chiar dacă pe fondul cererilor tot mai mari comenzile nu pot fi onorate în totalitate, comenzile depășind capacitatea maximă de producție, livrările se fac în parametri normali pe tot teritoriul României.

“În contextual actual, siguranţa angajaţilor, clienţilor și consumatorilor sunt principalele noastre priorităţi. Am implementat şi urmărim cu stricteţe respectarea măsurilor recomandate de ANSVA pentru a reduce posibilitatea contaminării angajaţilor noştri, asigurând astfel continuitatea activităţii. Chiar dacă aceste măsuri ne ocupă mai mult din timpii de producţie, le considerăm esenţiale şi nu facem nici un rabat de la ele”, a mai spus Eusebiu Guţu.

Printre măsurile implementate de Pambac în această perioadă menţionăm restricţionarea accesului pe platforma de producţie, monitorizarea stării de sănătate a angajaților la intrarea in secțiile de producție, dezinfectarea din oră în oră a utilajelor și suprafețelor de lucru precum și dezinfectarea, cu o firmă autorizată, a mașinilor de transport. Toți lucrătorii au fost instruiți să se spele și să se dezinfecteze pe mâini înainte și după începerea fiecărei activități de producție, de manipulare sau de strictă necesitate.

În ultimele două săptămâni, produsele de bază precum făina și mălaiul, dar și pastele făinoase de diverse tipuri au înregistrat vânzări mult peste medie, rafturile dedicate acestora fiind printre primele golite de consumatori.

Citit 252 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.