fbpx Imprimă această pagină

Help Net pregătește lansarea unui nou format de retail, pe locațiile Drogheriilor Auchan

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 12 Martie 2020 17:16

Help Net lucrează la un nou format de magazin, prin remodelarea fostelor Drogherii Auchan, pe care se pare că le-a preluat de la retailerul francez. Noul format - Drogheriile Help Net – nu figurează deocamdată în lista cu locațiile Help Net din țară.


Retailerul francez Auchan a investit într-un lanț de drogheriilor proprii, amenajate în magazine sau în galeriile comerciale. Drogheriile Discount Auchan s-au poziționat ca o extensie a farmaciilor și a magazinelor naturiste. Dar modelul de business pentru drogherii era diferit de cel pentru retailul FMCG, din acest motiv se pare că Auchan a decis să renunțe la acest business și să predea afacerea unui investitor specializat.


Vom reveni cu detalii privind noul format în zilele următoare.


Rețeaua de farmacii Help Net a făcut o serie de achiziții în ultimele luni prin care își urmărește obiectivele de expansiune. Azi, Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţiile prin care Help Net Farma intenționează să preia opt farmacii deținute de Tri Farm SRL, precum și compania Ecofarmacia Network SRL.


Tri Farm SRL comercializează cu amănuntul produse farmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate. Din cele 8 farmacii ce urmează a fi preluate de Help Net, șapte sunt situate în municipiul Constanța și una în municipiul Râmnicu Sărat. În ceea ce priveşte Ecofarmacia Network SRL, aceasta operează 33 de farmacii localizate în centrul Transilvaniei, prin intermediul cărora comercializează cu amănuntul produse farmaceutice şi parafarmaceutice.

 

Citit 472 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.