Imprimă această pagină

Premiile PIAŢA 2019: 12 companii câştigă mai mult de un trofeu. Trei companii sunt premiate în premieră

Publicat în categoria La zi
Publicat Joi, 14 Noiembrie 2019 22:29

Voturile exprimate de 594 de reprezentanţi ai retailerilor internaţionali şi locali şi ai celor mai mari 100 de companii furnizoare au decis câştigătorii Premiilor PIAŢA 2019. La ediţia a 14-a a Galei Premiilor PIAŢA desfăşurată aseară, 14 noiembrie, Profi Rom Food şi Unilever South Central Europe au primit Marele Premiu pentru Cel Mai Bun Comerciant din România, respectiv pentru Cel Mai Bun Furnizor din România. În total, 35 de companii au fost premiate, 12 dintre acestea primind mai mult e un trofeu. Lista completă a câştigătorilor celor 52 de trofee PIAŢA şi a procentajelor de vot obţinute de fiecare se găseşte la finalul acestui articol.

Unilever, companie care operează în mai multe categorii de produse alimentare şi nealimentare, a primit cel mai mare număr de premii dintre toţi candidaţii – cinci. Coca-Cola HBC, Carrefour şi Kaufland au fost premiate cu câte trei trofee, iar Macromex, Albalact, Kamis, Ursus Breweries, Cris-Tim, Profi Rom Food, Rewe România şi Lidl au reuşit „dubla”.

 

tabel castigatori


Ediţia 2019 a Premiilor PIAŢA a adus în galeria câştigătorilor acestor trofee trei noi companii: ETi a fost recompensată cu Premiul pentru Cel Mai Bun Produs Nou în grupa dulciuri pentru Dare (trofeu câştigat, la egalitate de voturi cu Alka). Berarium Timişoara a primit Premiul pentru Cel Mai Bun Produs Nou în grupa băuturi alcoolice pentru berea Straşnic, iar Elgeka Ferfelis a câştigat Premiul III pentru Cele Mai Moderne Servicii de Distribuţie şi Logistică.


Gala Premiilor PIAŢA organizată la Biavati Events a încheiat a 14-a ediţie a competiţiei organizată de Piaţa cu susţinerea oferită de companiile şi brandurile care influenţează în cea mai mare măsură evoluţia pieţei FMCG şi food retail: Cris-Tim, Zuzu, Transavia, Fragedo, Unilever şi Artmatch sunt Parteneri Principali, ISRA Center Marketing Research este coordonator al procesului de vot şi Partener Principal, Oreo este Sweet Partner, Coca-Cola HBC România este Sparkling Partner, Davidoff este Coffee Partner, D+i Activation este Technology Partner, Penny Market, Sissi, Eisberg, ETi, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Farmec, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion Group, Agricola, Salbac sunt Parteneri Gold.


Lansată în 2006, competiţia Premiile PIAŢA creează cadrul în care profesioniştii din industria bunurilor de larg consum evaluează prin vot performanţele partenerilor de afaceri, în domeniile inovării, eficienţei, creativităţii, sustenabilităţii şi al responsabilităţii sociale, într-un cuvant, excelenţa în afaceri. Unicitatea Premiilor PIAŢA constă în mecanismul de desemnare a câştigătorilor : comercianţii votează candidaturile depuse de furnizori (producători, importatori, distribuitori), iar furnizorii votează candidaturile depuse de retaileri, toate voturile fiind ponderate cu importanţa în piaţă a companiilor electoare. Numărul mare al secţiunilor de concurs şi al premiilor reflectă nu numai complexitatea şi competitivitatea industriei bunurilor de larg consum şi importanţa acestui domeniu în economie şi în vieţile noastre, dar şi nivelul de excelenţă atins de profesioniştii din FMCG & Food Retail.


În zilele următoare vom reveni pe larg cu detalii despre câştigătorii premiilor, dar şi despre primii clasaţi în fiecare secţiune de concurs. Pe pagina de facebook a revistei Piaţa am postat în timp real imagini şi secvenţe video din Gala Premiilor PIAŢA 2019, iar în zilele următoare vom posta mai multe fotografii. De asemenea, urmăriţi conturile noastre de Instagram şi LinkedIn pentru postări text şi foto de la Gala Premiilor PIAŢA 2019.

Citit 2695 ori

Articole înrudite