fbpx Imprimă această pagină

S-a deschis un nou magazin dm drogerie markt în București

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 26 Septembrie 2019 19:00

Astăzi, 26 septembrie, a fost inaugurat cel mai mare magazin dm din București, situat în sectorul 2, bd. Dacia nr. 169, în cadrul Business Center The President. Noul centru de afaceri este construit la intersecția dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu și Calea Moșilor de antreprenorul Corin Romanescu, owner si manager al Centrului de Evenimente The President și a fost finalizat în luna septembrie 2019.

 

Noua drogherie dm este situată la parterul clădirii de 5 etaje și ocupă o suprafață totală de 370 mp., cu cale de acces pentru clienți din bulevardul Dacia. Evenimentul de lansare a drogeriei se desfășoară în magazin, în perioada 26 – 28 septembrie, între orele 9.00 – 21.00.

 

Pe durata celor 3 zile de lansare a noului magazin, dm drogerie markt oferă 15% reducere la fiecare produs cumpărat, cadouri, concursuri cu premii, ședințe de machiaj, împletituri de toamnă cu Cosânzenele și surprize cu Dorian Popa. Pentru a susține comunitatea, toate încasările obținute pe 26 septembrie, între orele 15-17, vor fi donate către MagiCamp.

 

„Continuăm politica de expansiune din ultimii ani cu deschiderea unui nou magazin dm situat în București. Alegerea unor locații în zone circulate, cu vizibilitate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii noastre de a fi mai aproape de clienți. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață cât mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării. Pentru noi este important să oferim clienților noștri sortimente diversificate, dar și proximitate”, a declarat Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt.

 

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973 în Germania, iar de atunci s-a extins în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine și 60.000 de angajați în Europa.

 

În România lanțul dm drogerie markt este prezent de 12 ani, timp în care a deschis peste 100 de magazine în București și principalele orașe din țară, creând peste 800 de locuri de muncă.

Lanțul de magazine a terminat anul 2018 cu afaceri de 415 mil. lei (89 mil. euro), după un avans de 22% faţă de 2017 și estimează o creștere double digit pentru anul 2019.

 

 

 

Citit 474 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.