Imprimă această pagină

Club Retail: Valer Hancaş, Dana Nae Popa şi Anca Ciobănescu se alătură top-speakerilor conferinţei "OPORTUNITĂŢI 2020"

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 18 Septembrie 2019 20:15

UPDATE: Cristi Buciuman, directorul de logistică al Kaufland şi managerul de proiect pentru remodelarea magazinului Kaufland Colentina după noul concept comercial, a confirmat participarea ca speaker alături de Valer Hancaş în sesiunea "Mai aproape de shopperi".

Toate cele 10 magazine nou deschise sau remodelate de Kaufland de la începutul anului trecut indică o schimbare majoră a manierei de abordare a shopperilor in-store. Hipermarketurile Kaufland înseamnă, pe lângă atractivele noutăţi pentru cumpărători, o mulţime de oportunităţi de dezvoltare pentru furnizorii de produse şi servicii. Noua viziune a Kaufland şi posibilităţile pe care aceasta le deschide partenerilor săi de afaceri constituie subiectul prezentării lui Valer Hancaş din sesiunea 2, „Mai aproape de shopperi”, a conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” de la Club Retail. Această sesiune beneficiază de participarea ca speakeri a reprezentanţilor a altor doi mari operatori de retail – Profi şi Carrefour – care exprimă viziuni distincte, practic identitare, de apropiere de shopperi.


In sesiunea 3, „Charisma brandurilor”, Anca Ciobănescu – marketing managerul dm drogerie markt – şi Dana Nae Popa – empowering ownerul & managing directorul Pastel – se alătură Cristinei Miclea, Gabrielei Creţu, Lorenei Chiş şi Ioanei Pană într-o dezbatere despre cultivarea încrederii în branduri în epoca social media. Dana contribuie cu perspectiva, orizontul şi experienţa profesionistului din agenţie, iar Anca vine cu insighturile relevate de cel mai recent proiect de creare a unui Love Brand (toate detaliile la vremea lor !).


Ca şi la ediţiile precedente, Clubul de Retail organizat de Piaţa se bucură de susţinerea companiilor şi brandurilor cu maximă relevanţă pentru industria bunurilor de larg consum: Kaufland este Partener Principal alături de Zuzu, Inovalabel, Cris-Tim, Transavia, Fragedo şi Artmatch; Ursus Breweries este Cool Partner, Oreo este Sweet Partner, Carrefour şi Bringo sunt Smart Shopping Parners, D+i Activation este Technology Partner; Tchibo este Coffee Partner, iar Heidi, Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion şi Multitech sunt Parteneri Gold. Clubul de Retail este onorat, de asemenea, de participarea reprezentanţilor a altor mari companii din FMCG & Food Retail, lista acestora fiind disponibilă pe websiteul evenimentului, în partea de jos a fiecărei pagini. În aceeaşi zonă se regăsesc şi linkuri către articole anterioare referitoare la contentul conferiţei „OPORTUNITĂŢI 2020”.


Ediţia 2019, a şaptea a Clubului de Retail, şi conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020” sunt organizate în perioada 9-11 octombrie la elegantul şi primitorul hotel Alpin de la Poiana Braşov. Ultimele patru pachete de participare la Club pot fi rezervate AICI.

 

Citit 1408 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite