Imprimă această pagină

Transavia şi Fragedo sunt noii Parteneri Principali ai Premiilor PIAŢA 2019. S-a încheiat depunerea candidaturilor

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 11 Septembrie 2019 21:16

Transavia şi Fragedo –compania lider al pieţei interne a cărnii de pasăre şi brandul său numărul 1 - s-au alăturat partenerilor ediţiei a 14-a a Premiilor PIAŢA, competiţia în care câştigătorii sunt decişi prin voturile încrucişate ale retailerilor şi furnizorilor. Ediţia 2019 a Premiilor PIAŢA a început la 15 iulie şi se va încheia la 14 noiembrie cu Gala Premiilor PIAŢA în care vor fi cunoscuţi câştigătorii celor 52 de premii.


În perioada 15 iulie - 6 septembrie (inclusiv) au fost depuse aproape 400 de candidaturi la cele 13 secţiuni de concurs, ultimele aproximativ 100 de candidaturi fiind înscrise în cele patru zile suplimentare ale acestei perioade (prelungirea a fost anunţată luni 2 septembrie). Conform Regulamentului competiţiei, după înscrierea candidaturilor în buletinele de vot va începe procesul de votare, coordonat şi în acest an de ISRA Center Marketing Research.


Ediţia a 14-a a Premiilor PIAŢA este susţinută de de companii şi branduri reprezentative pentru industria bunurilor de larg consum: Zuzu, Unilever, Cris-Tim, Transavia, Fragedo şi Artmatch sunt Parteneri Principali, ISRA Center Marketing Research este, al zecelea an consecutiv, Partener Principal şi coordonator al procesului de vot, Coca-Cola HBC România este Sparkling Partner, Oreo este Sweet Partner, D+i Activation este Technology Partner, Penny Market, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Farmec, Agricola, Salbac şi Alexandrion Group sunt Parteneri Gold.


Reamintim că ediţia 2019 a Premiilor PIAŢA introduce mai multe schimbări importante. Numărul secţiunilor de concurs a fost redus de la 15 la 13, prin eliminarea secţiunilor rezervate exclusiv companiilor româneşti – cel mai bun furnizor şi cel mai bun comerciant. Evoluţiile din ultimii ani au arătat că operatorii români sunt la cel mai înalt nivel de performanţă şi pot concura cu succes cu retailerii şi furnizorii internaţionali. Secţiunea 7 este dedicată, începând din 2019, celor mai bune experienţe de cumpărare create de comercianţi la nivelul reţelelor operate, înlocuind astfel secţiunea rezervată promoţiilor organizate de comercianţi. Tot în zona rezervată candidaturilor din partea retailerilor, secţiunea 6 a fost redefinită: „cea mai bună strategie de dezvoltare”, în loc de cea mai bună strategie de creştere, punând astfel accentul mai puternic pe multitudinea de modalităţi de dezvoltare a unui comerciant pe lângă creşterea numărului de magazine. De asemenea, secţiunea 11 a fost redefinită: „cea mai bună campanie de responsabilitate socială corporativă”, atributul corporativă indicând orientarea mai precisă şi mai actuală a comunităţii de afaceri din FMCG şi food retail către conceptul de sustenabilitate.


Cu toate că sunt mai puţine secţiuni, numărul de trofee creşte de la 50 la 52, întrucât cele cinci secţiuni de concurs rezervate retailerilor cuprind fiecare câte trei trofee (cea de-a şasea secţiune, Marele Premiu, oferă, evident, unul singur); de asemenea, secţiunea rezervată celor mai bune campanii de responsabilitate socială corporativă pune în competiţie două trofee – unul destinat companiilor cu până la 500 de angajaţi şi celălalt destinat companiilor cu minimum 500 de angajaţi şi care au obligaţia legală de depun ere a declaraţiei non-financiare.


Începând cu ediţia a 14-a, performanţele candidaţilor care obţin cele mai multe voturi vor fi recompensate doar cu premii – premiile 1, 2 şi 3 – în loc de premiu şi menţiuni I şi II, schimbarea având rolul de a sublinia mai pregnant cele mai bune trei reuşite din secţiunile respective de concurs.


Începută la data de 15 iulie, competiţia se va încheia în seara zilei de 14 noiembrie, cu Gala Premiilor PIAŢA. Festivitatea de decernare a celor 52 de trofee va avea loc la Biavati Events.

 

Citit 809 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite