fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: Carrefour, Bringo şi Heidi sunt noii parteneri ai Clubului; Călin Clej este speaker din partea Cris-Tim

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 11 Septembrie 2019 19:06

Senior consultant în management strategic al Cris-Tim, Călin Clej se alătură speakerilor la conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020”, organizată de Piaţa în cadrul ediţiei a şaptea a Clubului de Retail. Călin a preluat în luna martie actuala poziţie în top managementul Cris-Tim şi coordonează activităţile de management al inovaţiei şi portofoliului şi dezvoltarea capabilităţilor de revenue management şi shopper insight.


Carrefour şi Bringo revin la Clubul de Retail ca Smart Shopping Partners, iar Heidi se alătură Partenerilor Gold. Recunoscut în piaţa de retail pentru strategia sa de dezvoltare omnichannel, Carrefour este primul retailer din România care a dezvoltat o aplicaţie de smartphone pentru livrări la domiciliu – Bringo – care s-a extins treptat atât ca arie geografică, dar şi ca reţea de magazine partenere, alături de Carrefour, Market şi Express. Heidi este unul dintre cele mai sofisticate branduri de ciocolată; Color of Summer este conceptul său inovativ de produs (Duo-Color & Duo-Taste) cel mai recent şi care a înregistrat un succes deosebit ca nivel de vânzări.


Ediţia a şaptea a Clubului de Retail şi conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020”, organizate în perioada 9-11 octombrie la hotel Alpin de la Poiana Braşov, sunt sprijinite de unele din cele mai mari companii şi branduri din industria bunurior de larg consum: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel, Transavia, Fragedo şi Artmatch; Carrefour şi Bringo sunt Smart Shopping Parners, Oreo este Sweet Partner, Ursus Breweries este Cool Partner, D+i Activation este Technology Partner; Tchibo este Coffee Partner, iar Heidi, Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion şi Multitech sunt Parteneri Gold.


Conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020” organizată de Piaţa la Club Retail urmăreşte să dezbată în detaliu oportunităţile care apar în viitorul apropiat, să ofere modele şi surse de inspiraţie pentru comunitatea profesională şi de afaceri din industria bunurilor de larg consum, să fie un mediu favorabil schimbului de opinii şi idei între profesioniştii în domeniu.


Modificarea profundă a stilului de viaţă a provocat iniţierea unui proces de restructurare a marilor categorii de produse, echivalent cu direcţii noi de evoluţie şi creştere pentru branduri şi brand manageri, sales manageri, marketeri, buyeri, category manageri şi manageri operaţionali. Reconsiderarea experienţei de cumpărare şi redefinirea conceptelor comerciale ale multora dintre retaileri sunt la originea noilor strategii de apropiere de shopperi. Pentru trade marketeri şi agenţii, pentru profesioniştii în marketing şi vânzări acestea deschid căi de diferenţiere, de creştere a vânzărilor, consolidare a brandurilor şi, evident, de întărire a parteneriatelor cu retailerii.


Conectaţi 24/7, cumpărătorii şi consumatorii sunt foarte atenţi la experienţele altora, pasionaţi să le dezbată şi deseori gata să le distribuie cunoscuţilor, dar şi să împărtăşească propriile experienţe. Asta e de bine pentru marketerii cu atitudine proactivă, căci reprezintă un mediu propice consolidării relaţiei brandului cu shopperii şi mai ales cultivării încrederii în brand.
Programul Clubului şi tematica integrală a celor patru sesiuni ale conferinţei sunt disponibile pe websiteul evenimentului.


Pentru rezervarea locurilor de participare click AICI.

 

Citit 599 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.