fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: Ioana Pană –Mondelez şi Alex Matei - Carrefour, confirmă participarea ca speakeri

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 10 Septembrie 2019 13:56

Brand Manager Biscuits la Mondelez România, Ioana Pană se alătură speakerilor din sesiunea 3, „Charisma brandurilor”, a conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” organizată de Piaţa în cadrul ediţiei a şaptea a Clubului de Retail, iar Alex Matei, IT director al Carrefour România, va fi speaker în sesiunea 2, „Mai aproape de shopperi”.

 

ioana alex


Să fie cât mai aproape de shopperi este obiectivul permanent al oricărui comerciant, dar şi al brandurilor de produse, însă fiecare operator are propria viziune şi propria manieră în care îşi îndeplineşte acest obiectiv. Principala interfaţă dintre produse şi consumatori, retailerii au operat, în ultimul timp, numeroase şi importante schimbări în conceptele comerciale. Acestea nu numai că reflectă viziunea distinctă a fiecărui retailer, dar oferă oportunităţi noi pentru furnizorii de produse şi brandurile lor. În sesiunea „Mai aproape de shopperi” au confirmat deja participarea ca speakeri, alături de Alex Matei , Florin Şchiopu – directorul operaţional al Profi Rom Food şi Gabriel Ivan – country general manager al CHEP România.


Tematica sesiunii „Charisma brandurilor” porneşte de la constatarea că shopperii sunt permanent conectaţi unii cu alţii, precum şi cu brandurile, această reţea de conexiuni favorizând viralizarea experienţelor cu brandurile. Este o realitate care convine marketerilor cu înţelepciune şi cu o bună înţelegere a psihologiei consumatorului, întrucât facilitează consolidarea legăturii brandului cu shopperii, în primul rând a încrederii acestora în brand. La dezbateri au confirmat deja participarea ca speakeri Cristina Miclea - directorul de marketing al Albalact, Gabriela Creţu – directorul de trade marketing al Ursus Breweries şi Lorena Chiş – managerul de marketing al Kamis Condimente. Aşteptăm, de asemenea, confirmarea participării managerului de marketing al dm drogerie markt, Anca Ciobănescu.


Ediţia 2019 a Clubului de Retail se bucură de susţinerea unora dintre cele mai puternice companii şi branduri din FMCG & Food Retail: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel, Transavia, Fragedo şi Artmatch; Oreo este Sweet Partner, Ursus Breweries este Cool Partner, D+i Activation este Technology Partner; Tchibo este Coffee Partner, iar Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion şi Multitech sunt Parteneri Gold.


Detalii despre programul Clubului, tematica integrală a conferinţei, speakeri şi modalitatea de rezervare a pachetelor de participare se pot găsi AICI. Astăzi, 10 septembrie, este ultima zi în care mai pot fi achiziţionate pachete de participare la Club Retail cu preţ redus, de Early Booking.

 

Citit 580 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.