fbpx Imprimă această pagină

Farmec lansează apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 10 Septembrie 2019 12:45

Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic este noutatea toamnei în gama Gerovital H3 Evolution, atât cu efecte de curățare, detoxifiere și purificare datorate ingredientului vedetă, cărbunele activ, cât și catifelare și hidratare datorate acidului hialuronic.


claudia palacian 2Elementul de noutate este reprezentat de cărbunele activ, care are rolul de detoxifiere și purificare, fără a deshidrata tenul. Reține substanțele și toxinele care se acumulează la nivelul epidermului și captează reziduurile metabolice sau toxinele acumulate pe piele și le îndepărtează delicat, fără a fi nevoie de clătire. Recunoscut ca fiind un ingredient purifiant de excepție, cărbunele activ este obținut din coaja nucilor de cocos, ceea ce îl ajută să aibă pori mici și poate fi utilizat atât în segmentul de dermatocosmetice, precum și pentru igiena orală. Astfel, ne bucurăm să le oferim consumatorilor noștri un nou produs de excepție și ne propunem să venim cu mult mai multe noutăți“, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs.

 

Noua apă micelară are în compoziție și SOD - Superenzima antiimbătrânire, cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală, care are rolul de a asigura fermitate pe termen lung. În plus, pielea rămâne catifelată datorită filmului lăsat de acidul hialuronic, care are efecte intensiv hidratante ce acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

 

Întreaga gamă Gerovital H3 Evolution este acum formată din 15 produse, disponibile sub formă de creme, fiole, seruri și deodorante.

 

Noul produs pot fi achiziţionat din toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, din magazinele de brand Gerovital, precum și din magazinul deschis prin sistem de franciză la Bacău. De asemenea, produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi comandate şi online, pe www.farmec.ro.

 

Citit 321 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.