fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: Transavia şi Fragedo se alătură partenerilor Clubului şi ai conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020”

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Vineri, 06 Septembrie 2019 14:09

Liderul pieţei cărnii de pasăre, Transavia, şi brandul său fanion, Fragedo, sunt noii Parteneri Principali ai ediţiei 2019 a Clubului de Retail şi conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” organizate de Piaţa.

 

logo fragedo


O afacere de familie fondată de Ioan Popa la începutul anilor ’90, Transavia este astăzi una din cele mai mari companii cu capital românesc, cu aproximativ 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproape 600 de milioane de lei în 2018. În ultimii zece ani, Transavia a avut o rată medie anuală de creştere a cifrei de afaceri de aproape 8%.


La ediţia 2018 a Premiilor PIAŢA Transavia a fost desemnat cel mai puternic brand din grupa produse din carne, obţinând 22,5% din voturile exprimate de directorii de achiziţie ai Top 20 retaileri şi reprezentanţi ai comercianţilor tradiţionali. Începând din 2006 Transavia este furnizor al Casei Regale a României.


Ediţia a şaptea a Clubului de Retail şi conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020”, organizate în perioada 9-11 octombrie la hotel Alpin de la Poiana Braşov, sunt sprijinite de unele din cele mai mari companii şi branduri din industria bunurior de larg consum: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel, Transavia, Fragedo şi Artmatch; Oreo este Sweet Partner, Ursus Breweries este Cool Partner, D+i Activation este Technology Partner; Tchibo este Coffee Partner, iar Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion şi Multitech sunt Parteneri Gold.


Detalii despre programul Clubului, tematica integrală a conferinţei, speakeri şi modalitatea de rezervare a pachetelor de participare se pot găsi AICI.


Mai multe despre topicurile de discuţie şi speakeri AICI, AICI şi AICI.

Citit 593 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.