fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: Patru top speakeri confirmă participarea la conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020”

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 04 Septembrie 2019 19:51

Alexandra Rîştariu – directorul general al Mondelez România, Gabriel Ivan – country general manager al CHEP Pooling Services România, Nicoleta Scarlat – directorul de vânzări al Eisberg România şi Sergiu Gânscă – managerul naţional de vânzări pentru IKA al Farmec se alătură speakerilor din conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020” organizată de Piaţa în cadrul Clubului de Retail. Kaufland, Cris-Tim şi Carrefour au confirmat, de asemenea, participarea cu speakeri, urmând a desemna reprezentanţii lor.


Ediţia 2019 a Clubului de Retail, a şaptea, are loc într-un context mai special: pe de o parte industria bunurilor de larg consum traversează o perioadă de mari transformări provocate de schimbarea profundă a stilului de viaţă. Noile obiceiuri de consum aduc în prim plan generaţii noi de produse, se formează noi sub-categorii de produse care au creşteri spectaculoase, ocaziile de consum se schimbă radical, modalităţile de interacţiune şi de comunicare cu shopperii ale brandurilor de produse şi de retail devin mult mai complexe. În măsura în care sunt bine înţelese toate acestea generează oportunităţi mari pentru operatorii din industria bunurilor de larg consum şi companiile care oferă servicii pentru aceştia.


Pe de altă parte, o serie de semnale de pe pieţele europene şi internaţionale indică posibile perturbaţii în comerţul mondial, în preţurile petrolului şi ale unor materii prime pentru producătorii de alimente, băuturi şi alte produse de larg consum. Ceea ce pentru unii reprezintă ameninţări, pentru alţii înseamnă oportunităţi conjuncturale.


Pe larg despre oportunităţile ivite la orizontul anului 2020 vom discuta la Club Retail, evenimentul susţinut de multe din companiile şi brandurile care au capacitatea de a determina evoluţiile din industria bunurilor de larg consum din România: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel şi Artmatch; Oreo este Sweet Partner, Ursus Breweries este Cool Partner, D+i Activation este Technology Partner; Tchibo este Coffee Partner, iar Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion şi Multitech sunt Parteneri Gold.


Clubul de Retail este organizat de Piaţa în perioada 9 – 11 octombrie la Hotel Alpin Poiana Braşov. Programul Clubului şi tematica integrală a conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” sunt disponibile AICI. Pentru rezervarea pachetelor de participare click aici. Până la data de 10 septembrie este valabilă oferta early booking cu un discount de 8% faţă de preţul standard.

 

Citit 759 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.