fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: 1001 de idei pentru a fi mai aproape de shopperi

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 21 August 2019 20:11

Să fie cât mai aproape de shopperi este scopul final al oricărui brand de produs şi de retail. Dincolo de actul de vânzare, important desigur, apropierea de cumpărător înseamnă o relaţie de lungă durată, preferabil continuă. Fiind principala interfaţă dintre produse şi consumatori, operatorii lanţurilor de retail au investit resurse uriaşe în ultimii ani pentru modernizarea conceptelor comerciale, testând diverse variante şi ajustând din mers schimbările. Procesul este unul continuu şi vizează toate elementele care influenţează shopperul într-o măsură mai mică sau mai mare.


Mai aproape de shopperi” este tema sesiunii a doua a conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020” din cadrul Clubului de Retail, eveniment pe care Piaţa îl organizează în perioada 9-11 octombrie la hotel Alpin din Poiana Braşov. Detaliile despre topicurile de discuţii ale acestei teme se găsesc AICI. Fiind o chestiune care ţine de stil şi de viziune, apropierea de shopperi este un demers propriu fiecărui retailer şi operator de brand. Scopul dezbaterii de la Club Retail este de a extrage idei valoroase din modelele prezentate, de a verifica opţiuni, de a înţelege mai deplin complexitatea domeniului şi importanţa detaliilor. Schimbările din retail – atât in-store cât şi online – creează noi oportunităţi pentru brandurile de produse. Valorificarea acestora ţine, de data aceasta, de stilul şi viziunea furnizorilor, dar şi în această privinţă putem vorbi de modele care funcţionează ca surse de inspiraţie. Membrii Clubului de Retail au putut constata la ediţiile anterioare că discuţiile din cadrul conferinţei şi sesiunile de business networking sunt generatoare de idei noi.


Programul complet al Clubului de Retail este disponibil pe websiteul evenimentului.


Ca şi precedentele şase ediţii, Clubul de Retail se bucură şi în acest an de susţinerea multora din cele mai puternice companii şi branduri din industria bunurilor de larg consum: Kaufland este Partener Principal alături de Cris-Tim, Zuzu, Inovalabel şi Artmatch; Oreo este Sweet Partner, Ursus Breweries este Cool Partner, D+i Activation este Technology Partner; Comtim, CHEP, Kamis, Farmec, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, MPC Trade Marketing Services şi Alexandrion sunt Parteneri Gold.


Evenimentul se va desfăşura în perioada 9 – 11 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Braşov. Pentru rezervarea pachetelor de participare sunt necesare doar câteva clickuri pornind DE AICI. Până la data de 10 septembrie este în vigoare oferta early booking, cu un discount de 8% faţă de tariful standard.

 

Citit 487 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.