fbpx Imprimă această pagină

Club Retail: Gabriela Creţu şi Cristina Miclea – speakeri la conferinţa „OPORTUNITĂŢI 2020”

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 14 August 2019 18:06

Două personalităţi ale industriei FMCG, Gabriela Creţu – director de trade marketing la Ursus Breweries şi Cristina Miclea – director de marketing la Albalact, au confirmat participarea ca speakeri în sesiunea «Charisma brandurilor» a conferinţei „OPORTUNITĂŢI 2020”din cadrul Clubului de Retail.


Brandurile au fost dintotdeauna subiect de discuţie între shopperi, fiind permanent evaluate, comparate unele cu altele şi judecate în raport cu aşteptările consumatorilor şi cu propriile promisiuni. Epoca social media aduce însă o schimbare majoră: distribuite şi redistribuite în cascadă, rapid, mesajele shopperilor capătă o forţă de impact uriaşă în comparaţie cu vremurile în care impresiile se răspândeau din om în om. Conectaţi 24/7, cumpărătorii şi consumatorii sunt dornici să împărtăşească propriile experienţe şi, totodată sunt foarte atenţi la experienţele altora, pasionaţi să le dezbată şi deseori gata să le distribuie cunoscuţilor. Asta e o veste bună pentru profesioniştii în comunicare, căci reprezintă un context propice consolidării relaţiei brandului cu shopperii şi mai ales cultivării încrederii în brand.


Dezbaterea de la «Charisma brandurilor» porneşte de la aceste constatări şi propune câteva direcţii de evoluţie detaliate AICI. De altfel, întreaga conferinţă „OPORTUNITĂŢI 2020” este construită în jurul ideii că retailerii şi furnizorii de produse şi servicii au multiple posibilităţi de dezvoltare a afacerilor provenite din schimbarea profundă a stilului nostru de viaţă. Câteva detalii despre abordările altor speakeri se găsesc aici.


Ediţia 2019, a şaptea, a Clubului de Retail este organizată de Piaţa cu sprijinul unora dintre cele mai importante companii şi branduri de bunuri de larg consum: Kaufland este Partener Principal alături de Zuzu, Inovalabel, Cris-Tim şi Artmatch; Ursus Breweries este Cool Partner, Oreo este Sweet Partner, D+i Activation este Technology Partner; Aqua Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, Farmec, Comtim, CHEP, Kamis, MPC Trade Marketing Services şi Alexandrion sunt Parteneri Gold.


Evenimentul se va desfăşura în perioada 9 – 11 octombrie la Hotel Alpin din Poiana Braşov. Pentru rezervarea pachetelor de participare sunt necesare doar câteva clickuri pornind DE AICI. Ziua de 15 august este ultima în care este în vigoare oferta super early booking, cu un discount de 15 % faţă de tariful standard.

 

Citit 477 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.